نایکس رو فقط با دوتا چیز میشه زدشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایلنس و بش
آزاد باشه برای اتک زدن تک ب تک کسی حریفش نمیشه
مگه این که دمیج وحشتناک داشته باشه
جلوش sven troll am خوبه
نایکس رو فقط با دوتا چیز میشه زدشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایلنس و بش
آزاد باشه برای اتک زدن تک ب تک کسی حریفش نمیشه
مگه این که دمیج وحشتناک داشته باشه
جلوش sven troll am خوبه
خوب الان سوال من جواب نداره ؟ من با ایرانی ها نمیتونم بازی کنم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شمامیتونی چرا نتونی مشکل نباید وجود داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب میفرمایی اونا مال پتل پس هست و تو اون لابی ها نمیذارن بازی کنم ! خوب چطور با ایرانی ها بازی کنم ؟ مگر لابی Azarbayjan-Lankaran نیست ؟ کجاس ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو قسمت users کلمه iran رو سرچ کنین چنلاش میاد، تو اونم همه ایرانین، البته ممکنه تو اونم abuse کنن، شما باید تو چند بپرسی ببینی کی حاضره بازی کنه و ببینی کسی جواب میده یا نه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه راه دیگشم اینه که از خود استیم برید تو گروهاش ایرانو سرچ کنید و از تو اون گروه ها همبازی پیدا کنید
البته اینم بگم الان ولو سیستم find match رو جوری کرده که شما تنهایی بری تو اروپا بازی کنی به احتمال زیاد 3-4 نفر ایرانی تو بازیت میوفته
A_W_Z_2 (04-03-2017)
این رو کسی بلد نیست؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آیدی استیم منو ادد کن بهت بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
سلام اکانتم لیمیته
تلگرام اگر دارید میشه پیام بدید به این یوزر؟
Javad_ember
اگه اشتباه نکنم قهرمانان بتل کاپ تو این شرکت میکنند و قهرمان همین کاپ هم برای یه مسابقه جاش کنار گذاشته میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad.S (04-09-2017)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©