این سری هرکی بتل کاپ رو ببره یک تیکت بهش میده که میتونه توی مسابقات مقدماتی شرکت کنه اگر اون مسابقات هم ببره وارد مسابقات مقدماتی major یا ti میتونه شرکت کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این سری هرکی بتل کاپ رو ببره یک تیکت بهش میده که میتونه توی مسابقات مقدماتی شرکت کنه اگر اون مسابقات هم ببره وارد مسابقات مقدماتی major یا ti میتونه شرکت کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (04-09-2017),Mohammad.S (04-09-2017),vonarian (04-13-2017)
چی میشه که 24+ میده یا 25+ یا 26+؟
منطقش دستم نیومده هنوز
[SIGPIC][/SIGPIC]
+5 هم دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منطق یا فرمول خاصش دست کسی نیست اینو برنامه نویسای دوتا 2 میدونن اما به این صورته که ، بستگی به اختلاف سطح دو تیم هست مثلا اگر avg تیم شما 4k باشه اما تیم مقابل 4.6 باشه اگر ببرین به شما حتی تا + 35 هم میده اا اگر اونا ببرن ممکنه + 15 بده این اکان پذیر نیست اما مثال با اختلاف زیاد زدم که متوجه بشین
Ecsprt (04-13-2017)
علیک السلام.
اگه یهو رپیک دادم اینووکر اومد واری کیش رو از کجا بیارم ؟ وارکییش چطوریه ؟
اگه مییپو اومد چه خاکی بسرم بریزم ؟ وارکی اون چطوریه ؟
و یه سوال : تو بازی بلود بودم رو یار خودی (legion) که دوءل کرده بود 1 کردم تا وقتی یارو رو کشت hp بگیره اونم کشت و hp هم گرفت اما فوش داد بمن که سایلنسم کردی و بن کردمت و ... حالا سوال اینه مگه 1 بلود سایلنس میکنه !؟ پس چرا خود بلود رو نمیکنه ؟ و اینکه اصن سایلنس کنه خو این legion تو دوءل چه غلطی میخواد کنه مگه !؟
vonarian (04-13-2017)
منظورت از وار کی چی هست ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلاد ساکر ؟ نه والا تا من میدونم و تا پچ 7.04 که ازش اطلاع دارم همچین چیزی نبوده , لجیون یا با تو نبوده یا جوک گفته !
Evil Geniuses
سلام دوباره ... تا یادم میاد ی قابلیت هایی بود که زیر تاور و وقتی که تاور داره بهت اتک میده (یا به یارت) میتونستی هدفشو تغییر بدی
بازم هست ؟ چند بار خوستم بپرسم اما هر دفه از یادم رفته .
اگه کسی در این باره چیزی میدونه لطفا بهم بگه ممنون .
Evil Geniuses
اسم این قابلیت aggro هست،وقتی بهت اتک میده کریپ خودی رو (مثل وقتی که میخوای دینایش کنی)روش کلیک کنی درست میشه. (نیازی نیست مثل دینای Hpکریپ کم باشه).This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا دکمه دینای Aبود اونو بزنی روی کریپ تاور اتک بعدی رو به کریپ میده
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
erebor (04-13-2017),Mohammad.S (04-13-2017),vonarian (04-13-2017)
درود بر شما*This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وارکی آیه دوست خوبم؟
لجیون بیجا کرد فوش داد
کجایی بود؟منو میراکل خدمتش میرسیم
و در ضمن سایلنس هم بشه هیچ ربطی به دوئل نداره.
البته حواست باشه بموقع بزنی یک رو-برا خودم پیش اومد اچ پی طرفو پر کردم بجا یارم
Sent from my K00E using Tapatalk
erebor (04-13-2017)
خو خیلی فشار روتونه فک کنم آخه یعنی نمیدونید وارکی چیه ؟ همون هات کی ؟
خوب اینووکر رو با چی بازی میکنید ؟ لولاشو چطوری میزنید ؟ تو تنظیمات میشه لولاشو مچ کرد ؟ مثلا بجای اینکه 3 تا لول بزنی تا یه کاری بکنه یه لول بزنی خودش کل کارهارو انجام بده و لول رو بزنه و ...
ولی واقعا خودم موندم الانم چک کردم یارو لول 83 بود (لجیونه) چرا فوش داد
سلام اقا سرور امریکا دیگه نیست چیکار کنیم الان یه سری سرورا اومده اونا رو هم نمیشه جوین شد یه کار بلد راهنمایی کنه یه قدیمی لطفا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©