سوال . من تو بازی یارم لفت داد بعد نوشت safe to leave خو یعنی میتونی لفت کنی . بعدش یار دیگه ام هم لفت داد شدیم 5ب3 و منم لفت دادم الان نگا کردم برام Abandon نوشتن یعنی 3 تا بشه باید SD بازی کنم
پس این safe to leave چیه ؟ باید تا آخر میموندم ؟
سوال . من تو بازی یارم لفت داد بعد نوشت safe to leave خو یعنی میتونی لفت کنی . بعدش یار دیگه ام هم لفت داد شدیم 5ب3 و منم لفت دادم الان نگا کردم برام Abandon نوشتن یعنی 3 تا بشه باید SD بازی کنم
پس این safe to leave چیه ؟ باید تا آخر میموندم ؟
یعنی توی اون 20 بازی اخیرتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
3 بار ریپورت شدی
1 بار abandon
و کامند هم نشدی.
شاید بازی های دیگه لیو دادی؟ یا ریپورتت کردن،چون وقتی Safe to leave باشه،امکان نداره لیو بدی ،بن بشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
alia76972 (04-16-2017)
اخه از اونموقع که یادم میاد همینه تغییر نکردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان قضیه این predict هایی که واسه بتل پس اومده چیه ؟
بعد سوال بعدی اینکه کاربرد پلیرکارد چیه ؟ چجوری میشه ازش استفاده کرد ؟
predictions برای اینکه شما حدس بزنید مثل بیشترین gpm چقدر خواهد بود تا پایان مسابقات و اگر درست حدس بزنید در اخر به بتل پس شما پوینت میده و لول اضاف میکنه دیه هرچقدر گزینه ها رو بهتر حدس بزنید لول بیشتر به شما خواهد دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
علاوه بر این یه bracket predictions هم هست که تیم ها رو حدس میزنید و این هم به شما امتیاز برای لول up شدن بتل پس رو میده
احتمال زیاد مثل بتل پس قبلی به موقعش خودم جواب و حدس رو میذارم که دوستانی که اشنایی ندارن بتونن استفاده کنن جواب ها 100 % نیست یعنی هیچکس نمیتونه 100 % حدس بزنه اما دفعه قبلی ادد لیستم 8 لول بتل پس گرفتن
در مورد پلیر کارت هم من حقیقت تا حالا چیزی ازش ندیدم باید کامل کنی که واقعا با 14 تایی که خودش میده نمیشه کاملش کرد
سلام.
من کمی بلدم دوتا بازی کنم ولی تازه نصب کردم و حتی نمیتونم وارد بشم یا بعد از ورد کدوم قسمت برم. اگه اموزش تصویری یا نوشتاری هست راهنمایی کنید.
کلا فقط از خود استیم دانلودش کردم و الان تو قسمت به دوتا2 خوش امدید هستم.
ممنون.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی چی باید پلیر کارد رو کامل کنی ؟
دوستان اکانتم بن شده چیکار کنم؟
Sent from my SM-J111F using Tapatalk
چه نوع بنی؟ Vac ban هیچ راهی نداره..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دادا مرسی از رو بقیه مطالبتون پیداش کردم باس از سه نوع هیرو یکی رو پیک میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my SM-J111F using Tapatalk
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©