This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه هیچ ربطی به این نداره! (قسمت bold شده)
بله به خاطر left از بازی هم single draft میخورید به خاطر report شدن هم میخورید.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه هیچ ربطی به این نداره! (قسمت bold شده)
بله به خاطر left از بازی هم single draft میخورید به خاطر report شدن هم میخورید.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
پس من چرا بعد از 21 ساعت دوتا 2 بازی کردن (از تو استیم دیدم) هنوز یه پوینت هم گیرم نیومده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک عکس از Main Menu دوتا ۲ خودت بزار دوست عزیز تا ببینیم مشکلت چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قسمت play dota باز باشه حتماThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
بفر مایید.
http://s6.uplod.ir/i/00796/on2svnhlr14w.jpg
خب اون پایین قرمز رنگ سمت راست اگه دقکنید نوشته شده که شما در اثر لفت دادن یا ریپورت خوردن بن شدید و باید 2 تا بازی دیگه در مود sdThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببرید تا بتونید ایکس پی بگیرید :X
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
FCB (07-05-2016)
سلام لطفا زود پاسخ منو بدید ممنون
من اخر بعضی از بازی ها بعضی اسکین های هیرو ها رو به صورت Randomly Drop میگیرم ولی اصلا نمیدونم اینایی که میاره اخره بازی که تو بردی کجا میرن مثلا من لباس اینوکر و چکش omni رو بردم ولی نمیدونم کجا رفتن کمکم کنیددددددددددددددددد
توی منوی اصلی بالا سمت راست عکس یه شمشیر و یه سپر هست روش کیلیک کنید میرید به قسمت Armory همه آیتم ها اونجا هستن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Milad._.R (07-15-2016)
رفتم اونجا فقط یه اسکین Venomancer هست دیگه این omni اینوکر اینا نیست چیکار کنم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©