دوستان من پینگم قبلا کم بود ولی الان نمیدونم برای چی ولی از سیصد بیشتر شده تنظیمات networkهم رویlowهست. لطفا بگید چکار کنم؟
دوستان من پینگم قبلا کم بود ولی الان نمیدونم برای چی ولی از سیصد بیشتر شده تنظیمات networkهم رویlowهست. لطفا بگید چکار کنم؟
من امروز وسط گیم پینگم زد بالا 400 با آنتی میج مگه میشد فارم کرد؟؟؟
بعد یه ماه اومدیم بازی کنیم زهر شد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
یه سوال چجوری پینگتون میره بالا .نت ضعیف باشه میره بالا؟
من که اصلا تا حالا مشکل لگ و دلی داخل بازی نداشتم قضیه چشه؟؟
سلام دوستان من دوتارو دانلود و آپدیت کردم بعد که امدم play کونم بالا نیومد
خب دوست عزیز اینجوری که نمیشه هزارتا مشکل ممکنه وجود داشته باشه چه اروری میده؟؟ یه ذره بیشتر توضیح بده یه عکسی بذارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام دوستان
یه سوال دارم من میخوام یه ایتم از طریق ترید به یکی از دوستانم بفرستم که اکانتش فعال نیست یعنی تا به حال خرید نکرده . این امکان پذیره ؟ یا حتما باید اکانتش فعال باشه ؟
مرسی
نه حتما ، اگر شما اکانتتون فعال باشه و تونستید اونو اد کنید میشه براش ایتم فرستادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم آموزش کامل ترید ایتم
اینجا ایرانه یک گربه هفت هزار ساله بهرام
FCB (10-24-2016),samdeloges (10-27-2016),THE BIG (10-24-2016),Timshift (10-25-2016)
http://8pic.ir/images/bw0bvwe6qr7712lka26f.png
توی این قسمت چطوری باید حدس هارو انتخاب کنم ؟
چجوری یه لابی مورد نظر ام رو پیدا کنم مثلا همین لابی بازی های دوستانهdab
اگر توی فرند هات کسی لابی بسازه میگه یا طرف بره تو لابیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی جای دیگه هست veiw lobbies میری اونجا اسم لابی رو میزنی پیداش میکنه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
alia76972 (10-27-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©