با انجام بازی های نرمال میتونید دوتا رو لول آپ کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با انجام بازی های نرمال میتونید دوتا رو لول آپ کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان چیکار میشه کرد کسی نتونه بازیمون رو ببینه؟ من تو حین بازی کردن بودم بعد از بازی دوستم گفت داشتم بازیت رو میدیدم! چنین چیزی هست اصلا؟!
سلام خسته نباشید ببخشید من 1 هفتست دوتا 2 بازی میکنم level 9 هستم حدود 40 تا بازی کردم ولی هیچ ست و هیچ ایتمی به من نداده چرا هیچی به من نمیده؟
شما خیلی بدشانسی چون آیتم دادن کاملا شانسیه مثلا من یه هفته پیش یه ست کامل دد پروفت گرفتم ولی سه ماه تابستون شاید یکی دوتا آیتم بیشتر نگرفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ادد لیست شما همیشه می توانند بازی شما را ببینند . برای اینکه کسی نتونه بازی شما را ببینه استیم خود را حالت افلاین قرار دهیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مانند عکس زیر :
پنهان کننده: عکس مربوط
Dotauser (11-23-2016),samdeloges (11-23-2016)
من بخوام بازی دوستام رو ببینم کدوم قسمته؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد اینکه رو حالت آفلاین بزارم xp میگیرم؟ چون قدیم دوتا 1 که تو گرنا بازی میکردیم آفلاین میکردیم xp نمیداد.
در حالت افلاین نیز xp میگیرید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سربرگ های توی بازی رو که نگاه کنی نوشته watch روش که بزنید live هست میتونید دست چپ بازی های پلیرهای معروف رو ببنید که با عکس شماره گذاری کردم
پنهان کننده: عکس مربوطه
برای اینکه بازی دوستانتان رو ببینید باید از توی بازی دست چپ پایین که فرند لیست هست روی ایدیشون کلیک راست کن و watch رو بزن و یا طبق عکس که برای شما توضیح نوشتم عمل کنید.
Dotauser (11-23-2016),FCB (11-23-2016),Milad._.R (11-23-2016),samdeloges (11-23-2016),Sharingan (11-24-2016)
تو تنظیمات میشه کاری کرد که ایلوژنا بدون زدن دکمه و اینا مثل وارد جاگرنات دنبالت بیان و اتک بدن؟
بلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی تنظیمات گزینه ی Auto select summoned units رو روشن کنید
https://i.ytimg.com/vi/4hAvzr_sIL4/maxresdefault.jpg
ویرایش توسط samdeloges : 11-26-2016 در ساعت 09:01 AM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
alireza shadow (11-26-2016),Mohammad_ai69 (11-26-2016)
alireza shadow (11-26-2016),Mohammad_ai69 (11-26-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©