سلام می خواستم بدونم از کی می تونم رنک بازی کنم یعنی level چند بشم تا رنک برام باز بشه ؟؟
سلام می خواستم بدونم از کی می تونم رنک بازی کنم یعنی level چند بشم تا رنک برام باز بشه ؟؟
اگر درست یادم باشه باید 100 تا بازی انجام داده باشید تا بتونید برید رنکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دمت گرم داداش. ولی هر بازی می تونه باشه یعنی ال پیک توربو .... یا فقط ال پیکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرقی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام من اصلا چند تا هیرو رو نمیتونم بردارم یکیش روبیک اینواکر مورفین و.....
این چرا اینجوریه؟
هر اکانت تازه ای که ساخته میشه یه مدت یه سری هیرو ها غیر قابل بازیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موقعی که accpet میکنی و میری تو مرحله hero selection همون اول فک کنم نشون میده بهت که مثلا 10تا دیگه باید بازی کنی تا همه هیرو ها ازاد شه
FCB (12-06-2018)
دوستان من بعضی وقتا حین بازی لپتاپم باتریش اونقدر داغ میشه که خودکار قطع میشه ! (و مسلما نمیشه با باطری خود لپناپ بازی کرد و میپرم بیرون ) حالا سوالم اینه اگر دوتا 2 رو از درایو c بزنم به درایو دیگه سرعتش بیشتر میشه ؟ چون قدیما میگتن بازی رو بزنی درایو c سرعتش کم میشه
اگر اره روش از c به درایو دیگه رو هم بگید ممنونم
اولا تاثیر محسوسی نخواهد داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما با باتری لپ تاپ هیچوقت کارای سنگین مثل بازی و ... نکن. لپتاپو لِه میکنه. باتری رو در بیار و مستقیم به برق وصل کن
erebor (12-08-2018),FCB (12-08-2018),tbzgoodboy (12-11-2018)
اقا این دو گیگ اپدیتی که اومد دقیقا برای چی بود؟!
tbzgoodboy (12-11-2018)
چیز خاصی نداشت در کل ولی گذاشتم داخل تاپیک آپدیتها در انجمنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوتا ۲ پچ 7.00 - آپدیت ها + بحث و گفتگو
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©