کلا کسی جواب نمیده ؟ الان برم یه تاپیک بزنم 100 نفر میان میگن برو سوالتو جاش بپرس![]()
کلا کسی جواب نمیده ؟ الان برم یه تاپیک بزنم 100 نفر میان میگن برو سوالتو جاش بپرس![]()
''iMM (03-20-2018)
من دوست دارم جواب بدم ولی سوالات سخته!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید کسی نمیدونه
مشکل موقت بود دوست عزیز. برای همه هم بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان دیگه باید رفع شده باشه
اینجور مواقع به دوستانتون که در بازی هستن پیام بدید ببینید اونها همین مشکل رو دارن یا خیر چون این مدت همش سراسری بوده و از سمت valve
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
miladxtra (03-24-2018)
نوموخام خودم پیدام کردم![]()
سلام محمد جان اکانت میخواستم لجند باشه پلی بیهویرشم بالا باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داری داداش؟
اگه داری چند میدی؟
حتما و حتما استیم والت هم داشته باشه میخوام دوتا پلاس بگیرم
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.خ شد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
EMKILL (03-24-2018)
سلام
اقا ما دیشب پریشب بود ویندوز گذاشتیم اپیدیت شد الان این مشکل پیش اومده که وفتی دوتا 2 رو باز میکمی صفحه کوچیک شده موس حرکت نمیکنه و نمیشه تو قسمت ستینگ رفت و تنضیمات video رو درست کرد چون موس رو یه گزینه که میزنی خیلی دیر جواب میده بعد روی گزینه بعدی که میزنی بر میگرده صفخه اصلی چه کار باید کرد؟
![]()
چطور میشه فهمید بیشترین کاربران استیم در کدوم کشور ها هستند؟اماری تو این زمینه وجود داره؟
Summary - Country Stats - SteamSpy - All the data and stats about Steam gamesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
- جبران خلیل جبران
امیدوار بودم ایران جزو بیشترین کاربرا باشه که شاید در اینده نزدیک یک سرور دوتا هم تو ایران زدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که امیدم نا امید شد
اخه یکی نیست به ولوو بگه تو سرور دبی اصلا کسی پلی نمیده همونو بردارن یه سرور تو ایران بزنن کم ایرانی نداریم تو دوتا
erebor (03-31-2018)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©