ایدی و جیمل درست کردم اما معلوم نیست کی ایتم های بدرد بخورم برده ترید هم نکرده وگرنه تو قسمت جیمیل میومد کسی میدونه چطور بفهمم کی ایتم هام دزدیه
ایدی و جیمل درست کردم اما معلوم نیست کی ایتم های بدرد بخورم برده ترید هم نکرده وگرنه تو قسمت جیمیل میومد کسی میدونه چطور بفهمم کی ایتم هام دزدیه
از قسمت Trade offers یک Tab هست به اسم Trade history. اونجا معلوم میشه ایتم هات با چه کسی ترید شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (10-14-2016)
رفتم نگاه کردم تو قسمت ترید چیزی ترید نکرده فکر کنم گیفت کرده دوستان راهی هست بفهمم که به چه کسی گیف شده ممنونم اگه زود بهم راهنمایی بدین چون ایتم های خوبم دزدین
در بدترین شرایط میتونی یه تیکت بدی برای One time inventory Recovery بر میگردونن همه روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (10-15-2016)
شاریگان میشه بگی چطور و از کجا انجام بدم میخوام بدونم دزد ایتم ها کیه
One time inventory Recovery
معمولا نمیفهمی کی دزدیده و یا چطوری دزدیده , فقط میتونی اینونتوریت رو پس بگیری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط حواست باشه فقط 1 بار این کار رو انجام میدن برات پس دوباره از دست ندی آیتمات رو.
از https://support.steampowered.com/new...php?category=0 برو و بازیت و شرایطت رو انتخاب کن و توضیح بده.
* حواست باشه تو استیم ساپورت باید Account جدید بسازی
Mohammad_ai69 (10-15-2016)
وقتی استیم نصب شده تیک های اضافی مثل workshop tools زده بوده ظاهرا یکیش شروع به نصب میکنه و کمی که دانلود میکنه متوقف میشه و تیک ها برداشته میشه اما مثل عکس زیر هنوز پاک نشده و مزاحمه . حالا چطور میشه کامل پاکش کرد ؟
دوستان اموزش فانتوم لنسر رو یکی اپدیت کنه خیلی قدیمیه.
روی بازی راست کلیک کن برو prop بعد از اونجا DLC هارو تیکاشو بردار واسه من که این جوری درست شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برداشته شد اما ج نداد . اما ظاهرا 2 تا اپدیت رو انجام داد و مشکل حل شده !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©