اگه زمانی که این پننت رو داری بازی های تورنومنتی که Navi توشون بازی داره رو نگاه کنی یه شانس کوچیکی داری که آیتم ببری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه زمانی که این پننت رو داری بازی های تورنومنتی که Navi توشون بازی داره رو نگاه کنی یه شانس کوچیکی داری که آیتم ببری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pleomax42 (06-29-2013)
سلام دوستان یک مدتی هست تو بازی که میرم تو اسکوبورد کنار اسمم یک ستاره سفید هست کسی میدونه این ستاره برای چی هست یا چیز خاصی هست یا نه
اون ستاره به معنای اینه که اون اکانت مال شماست
یوزرت رو مشخص میکنه همینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو گیم معمولی چی ؟؟ ایتم نمیده فقط تو تورنمت ها ایتم میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیر برادرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون یعنی شما یک گروپی تشکیل دادید حالا میتونه پارتی باشه میتونه گروپ باشه
سلام دوستان یک مدتی هست تو بازی که میرم تو اسکوبورد کنار اسمم یک ستاره سفید هست کسی میدونه این ستاره برای چی هست یا چیز خاصی هست یا نه
که شما لیدرش هستید
چند دقیقه پیش به من یه کار از بازی کنه mufc داد من هم use کردم حالا چی میشه؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تو بازی امروز به من از این plyer card داد به چه دردی می خوره ؟؟؟
من چند وقته نمی تونم trade کنم eror میده هم با free gate هم با psiphon تست کردم eror میده میشه برنامه ای معرفی کنید که راحت trade کنیم در ضمن من نمی خوام proxy بخرم ممنون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©