استیمه من یه هفتست بالا نمیاد !
استیمه من یه هفتست بالا نمیاد !
اينترنتت تايم اوت نميده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه نه فايل ClientRegistry.blob رو از تو پوشه استيم پاك كن بعد استيم رو اجرا كن.
اگه بازم درست نشد استيم رو پاك كن دوباره نصب كن.(دوتا 2 رو پاك نكني)
Viper (11-14-2012)
از vpn استفاده کنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استيم منم يه مدت همينجوري بود ارور failed conection يا يه همچين چيزي ميداد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضي وقتا هم باگ ميشد بايد 10-15 دقيقه به هيچي دس نميزدي تا برنامه استيم لاگين بشه.
بعد به طور خيلي شانسي يه بار رفتم سايت استيم لاگين كردم ، از اون به بعد استيم عينه باقلوا اجرا ميشه.
یه سوال تفاوت DotA 2 و DotA 2 Test چیه ؟
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
هر وقت که Dota 2 آپدیت میشه یک روز قبل در Dota 2 Test قابلیت ها و تغییرات جدید در دسترس خواهند بود تا بازیکن ها باهاشون بازی کرده و در صورت وجود هر گونه مشکل آن مشکل رفع بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا اونایی که Dota 2 Test دارن اگر هیرو جدید اضافه بشه یک روز زود تر باهاش بازی میکنن...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
davidkami (11-15-2012)
اول که بزار رو استارت اپ استیم رو بعد اگه تو استارت اپ باز نشد از ران از ادمینستور باز کن ممکنه یه مدت طول بکشه ولی 90 در صد باز می شه! ClientRegistry. رینیم کنی بعد استیم رو باز کنی اپدیت میشه استیم بعد باز می شه به احتمال زیلد ولی بزار گزینه اخر!استیمه من یه هفتست بالا نمیاد !
dota2 test هم مثل dota 2 حتما باید به صورت آنلاین بازی کرد یا offline هم میشه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
بله حتما باید انلاین بازی کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
kasi midone goblin techies key ezafe mishe ?
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©