بچه ها یه سوال .
میشه توی حالت افلاین یه جور بک اپ بگیریم از اینونتوری که بتونیم از ایتمایی که داریم استفاده کنیم؟ یا راهی نیست ؟
چون من یه روز نت نداشتم تست ردم ایتم کلا نبود و همه چی حالته نرمال بود
بچه ها یه سوال .
میشه توی حالت افلاین یه جور بک اپ بگیریم از اینونتوری که بتونیم از ایتمایی که داریم استفاده کنیم؟ یا راهی نیست ؟
چون من یه روز نت نداشتم تست ردم ایتم کلا نبود و همه چی حالته نرمال بود
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
تنها راه حلی که بشه آیتم دید اینه که اول با استیم انلاین DotA 2 اجرا کنی بعد اگه نت قطع کنی آیتم های هیرو داخل بازی معلوم میشه و دیگه حالت نرمال نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
مجدد بابت سوال شرمنده یکی میتونه راجب ع این رویداد یه توضیحی بده ؟
Diretide
البته لینکشو پیدا کردم :http://dota2.gamepedia.com/Diretide
عکسش شبیه هالووینه انگار اره؟
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
آقا آپدیت نمیشه چرا ؟ روی 2.9 مگ گیر کرده دیگه تکون هم نمیخوره ...
شما برو اینجا : steam / setting / Download / و Donwload region رو تغییر بده که ریست شده استیم و از سروری که تغییر داده دانلود کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر مشکلت حل نشد چند بار سرور عوض کن یا چند بار کاملا change usr بزن درست میشه
سلام
ببخشید من یه مشگل تو این آپدیت آخریه پیدا کردم نمیتونم دانلود کنم اگه میشه یه دوست عزیز می تونه برام آپلود کنه بازی رو.
plz
1 هفته بازی نکردم.
خسته نباشید.
من چجوری میتونم courir رو unusual کنم؟! یعنی همون بش effect اضافه کنم
مثلا من تو پروفایل خیلیا همین couria معمولی رو unusual میکنن
سلام آقا چرا بعضی ریپلی ها تو پوشه ریپلی هستن ولی تو بازی تو قسمت دانلودد نیستن؟با مچ آی دی بالا میارم میبینم ریپلی مشکل نداره .چرا تو قسمت دانلودد بازی نیست؟
سلام mr yakuza
فکر میکنم در مورد Greeviling هست.اخه کریسمس پارسال داشتیم این Greeviling رو.(البته شایدم نباشه نظرم رو گفتم)
ویرایش توسط IR.RISING : 08-07-2013 در ساعت 12:38 PM
اسم courier رو بگو تا راهنماییت کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©