کسی راه حلی برای حل مشکل Replay Unavailable نداره؟
کسی راه حلی برای حل مشکل Replay Unavailable نداره؟
چه مدتیه از زمان بازیش گذشته ؟ اگه زیاد باشه دیگه نمی شه دیل کرد مدت دقیقشو نمیدونم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
راستش بازی همین امروز صبح بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته الان مشکل حل شده . . . فکر کنم باید بعد از بازی 6-7 ساعتی صبر کرد بعد ریپلیو دانلود کرد.
سلام دوستان من شمشیر juger fireborn odachi دارم بعد خواستم اینو strange کنم ایتم strange modifire multi hero گرفتم بعد که می خوام use کنم این ارور میده you have nothing that this can be applied to خواهش میکنم راهنمایی کنید چه کار کنم؟؟
درود،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز آیتم های معمولی رو اصلا نمیشه Strange کرد،
آیتم Strange از اول همینطور بوده،آیتم هایی که از جعبه ها درمیآد استنرج هستند.
این modifire هم که گرفتید احتمالا مربوط به Multi hero وید هست و شما هم آیتم استرنجی از وید ندارید که بتونید از modifire استفاده کنید .
در ضمن فقط بر روی آیتم های استرنج میشه modifire use کرد.
pleomax42 (07-12-2013)
سلام. کسی میدونه استیم چجوری لول اپ میشه ؟
من این ایتم رو می تونم با یک کی تریدد کنم ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Strange Modifier: Chronosphere Kills هست یا Strange Modifier: Multi-Hero Chronospheres ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ONly Solo Queue چیست ؟
Strange Modifier: Multi-Hero Chronospheres اینه ارزش 1 کی داره ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©