بله اصل قیمتش همین هست، ولی اگر بخواید به قیمت واقعی بدید سخت پیدا میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله اصل قیمتش همین هست، ولی اگر بخواید به قیمت واقعی بدید سخت پیدا میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه خود شما خواستین من تریدد میکنم ایدی استیم pleomax42This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام دوستان من می خوام یه کارتو وارد کنم این پیغام و میده you have already stamped plyed into your compendium ترجمه کردم میگه شما این کارتو دارین اما من این کارتو تو کتاب ندارم میشه بگین چه کار کنم ؟؟؟
توی book یک لیست هست که اسم تمام کسانی که یوز کردین رو هست دو صفحه است کوچیک اسمشون رو زده اگر تیک خورده باشه یعنی قبلا زده شده دقت کنید یه باره دیگه چک کن ببینم هست یا نهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pleomax42 (07-18-2013)
تازه فهمیدم بعضی از کارت ها عکس نداره من فکر میکردم همه باید عکس داشته باشند بهد اون 2 تا ایتم که میده وقتی همه ی عکس هارو کامل کنی چند تا کی میارزه؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایتم هایی که بهت داده رو ، عکس یا اسم کاملش رو بذار تا بهت بگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tasy snack -edge crab lure- edge crab dye ارزش اینا چند کی ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dye : 1.5kThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
lure : 1k
snack :0.5k
سلام بچه ها من یک مشکلی دارم وقتی میرم توی بازی چند دقیقه که بازی میکنم دوتا 2 یک هو گیر میکنه همینجوری بعدش هم تا کامپیوتر را ریست ندم کاریش نمیشه کرد یک بار تا 30 مین هم صبرکردم ولی درست نشد
ویندوز هم عوض کردم دیشب اما درست نشد کسی میدونه مشکل چیه
مشخصات
:ویندوز 7
رم:2
گرافیک 1
cpu:2 هسته 3 گیگا هرتزی
اگه کسی میدونه لطفا بگه
گرافیکت ممکنه بازی رو نکشه ، کمی بیارش پایین تر از توی تنظیمات بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شایدم از نت باشه قفل کنه ، امامعمولا با بسته شدن بازی مشکل حل میشه نیاز به ریست هم نیست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©