آقا این حرفا چیه منو اد کن توی steam تا جایی که در توانم باشه کمک می کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا این حرفا چیه منو اد کن توی steam تا جایی که در توانم باشه کمک می کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
boika97 (07-10-2013)
دست طلا فقط یه چیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من الان چیتو ادد کنم ؟ آیدیت کو ؟؟
ویرایش توسط boika97 : 07-10-2013 در ساعت 07:37 PM
تک که باشی از شاه هم سرتری
به جز اینکه به پلیرای قدیمی داده میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزش و قیافه ایتم هم باتوجه به تعداد گیفت هایی که شما اهدا کردید تغییر میکنه مثلا اگه شما کسیو اینوایت نکرده باشید ارزشش Rare هست ولی هرچه تعداد بیشتریو اینوایت کرده باشید ارزش ایتم به Mythical و سپس به Legendary تغییر میکنه قیافشم خوشگل تر و نورانی تر میشه.
البته یه چیز رو هم سردرنیوردم من خودم بالای 30 تا گیفت داشتم همشو اهدا کردم ولی این نوشته فقط 13 تا اهدا کردی . . .
زیر اواتار هرکس ای دی استیمش رو نوشته .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ماله ایشون هم اینه: hassann45
boika97 (07-10-2013)
شما 30 تا اهدا کردی ولی از این 30 تا فقط 13 نفر گیفت رو Receive کردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده خودم BloodStone of the Founder دارم.
درست حرف شما من با آیدی اصلی بالای 50-60 گیفت دادم legendary گرفتم ولی زده 23 تا بعضی ها اصلا نمیگیرن بعضی ها use نمیکنن و..
ولی این فکر نکنم همین جوری بزای قشنگی باشه یه کاری میکنه شاید تو up بعدی بشه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یعنی چی؟ یعنی اون 17 تا گیفت نرسیده دست بقیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعضیا تو چنتا فروم درخواست میدن اولی رو که میگیرن دیگه بقیه رو همینطوری میزارن باشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Viper (07-10-2013)
سلام
کسی میدونه این آیتم به چه دردی میخوره ؟!
Bloodstone of the Precursor
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
به هیچ دردی نمیخوره یه جورایی مثله مداله افتخارِThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (07-11-2013)
گفتم بعد مدت ها آیتم Mythical داده !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©