اتفاقا خیلیم سخت نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیشب با یکی از بچه ها رفتیم تا لول 31 زدیم.
اتفاقا خیلیم سخت نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیشب با یکی از بچه ها رفتیم تا لول 31 زدیم.
bl4ckPunisher (11-21-2013)
بچه ها کمک! استیمم وصل نمیشه و پورتامم بازه! pc رو عوض کردم بعدا رفتم استیم و دوتا رو از یکی از دوستام گرفتم ولی ماله 1 ماه پیشه آوردم و کپی کردم الان هر کاری میکنم هیچی نمیشه! میزنه connecting masterfarid1.... یه ساعت هم صبر کردم نشد! وینم 8 64 بیته مشکل از اون نیس؟
متقاعد کردن نمیخواد به سادگی میشه 10 نفره برید تو 2 تا پارتی میشید سر گروه ها یه کلمه رو به عنوان رمز انتخاب میکنن به هم میگن که رمز چیه ! تو قسمت password که در diretide اضاف شده میزنن finder فقط player هایی رو که اون رمزو زدن و میاره داخل یک match .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط DeeDee : 11-21-2013 در ساعت 08:54 PM
99:00
Finding a good friend...
Deuce (11-21-2013)
شانس ما همین امروز یه آپدیت اومد که دیگه نمیشه روشان رو به ای راحتی ها زد (چون دیگه اظلا نه بش میشه نه هیچی)
قبلا خیلی راحت بود یه slardar میکشیدی آیتم اتک اسپید میبست دیگه روشان از bash در نمیومد! البته + یه سری هیرو دیگه مثل troll-pa-rubick و اینه! تا قصد کردیم 10 تا بشیم بزنیم اینطوری شد
انشاالله Cycle 8 آسون بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوبی تغییر جدید (شاید هم بدیش ) اینه تیمی که بهترین رکورد رو داره معلوم نمیکنه تا پایان Cycle و روز بعد میشه فهمید برای همین نمیشه تقلید کرد و هر کسی برای خودش ایده میزنه
سلام
من دو سوال دارم
1.ایا چطور میشود در دوتا 2 مد Wtf بازی کرد
2.ایتم دادن این بازی دوتا2 براساس چیست اخه برای من ابهاماتی صورت گرفته است
باید یک لابی بسازید و در قسمت تنظیمات لابی گزینه Enable cheats رو تیک بزنید و داخل بازی برید مثل دوتا 1 -wtf رو تایپ کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه سوال دوموتونم اینجا میتونید جواب پیدا کنید :
برنده شدن آيتم هاي مختلف در دوتا 2
سلام
من از دوتا2 یه بک اپ گرفتم الان که استیم رو نصب کردم این بک اپ که دو پارت هم هست رو باید چه جوری برگدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2:
بعد اینجا ادرس فولدری که بک آپ رو سیو کردی انتخاب میکنی
3:
Milad._.R (11-27-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©