بازی های دیگه رو چک کنید مشکل از گرافیک نباشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی های دیگه رو چک کنید مشکل از گرافیک نباشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا با این LP چی کار کنم
هر روز میشم
این استیم گور به گور شده lost connect میشه 10 دقیقه فقط خودمو کشتم تا درست شه بازی رو بردم ولی 6 تا lLP شدم
کاریش نمیشه کرد یا باید برم والو رو به فحش ببندم :hardcoreplz::frageplz:
رزیدنت اویل 5 , 6 و Revaletion رو تست کردم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
L4d نسخه 1 و 2 رو هم تست کردم .
سالم بود بازی , صب پاشدم دیدم مورد پیدا کرده ( حدود 1 هفته ! )
دوستون دارم همین
I LOVE ALL
بهترین روشش Co-oP هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میری هیرو پوش برمیداری بازی رو سری جمع میکنی هم وینش ثبت میشه هم از lp هات کم میشه
فقط باید حواست باشه که بازی بعد دقیقه 15 تموم شه قبلش تموم شه از LP هات کم نمیکنه
بخوای 6 تا بازی بری هر کدوم 15 دقیقه 2 ساعت بیشتر نمیشه
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
اخیرا تست کردی؟ کار میکنه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من 6 هفته پیش تقریبا خواستم با این روش از LP بیام بیرون ولی نشد. رفتم سایت Dev.dota2 دیدم نوشتن تازه اینجوری شده و اونجا بعد از چند روز تقریبا 20-30 صفحه ملت اومدن پست گزاشتن از Valve خواستن درستش کنه، ولی از اون موقع lp نشدم که تست ککنم فیکس شده یا نه.
کسی match id بازی ti رو داره؟ از قسمت ti برداشتن پیداش نمیکنم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
از dotabuff.com ببینید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
match id بازی هارو نوشته.
اگه تونستی از dotabuff پیدا کن من که رفتم نبودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
عذر میخوام من فکر می کردم منظورتون کلا ti 3 2 4 1 هست من هم نتونستم ti 1 رو پیدا کنم ولی بازیه فینالشو به صورت ویدیو دارم اونم فقط بازی آخرش اگه لازم دارید آپلود کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته تو youtube هست اکثر بازیاش ولی فکر کنم بازی های ti 1 کلا برداشته شده باشن از سرور.
cdn.dota2.com/apps/dota2/international2011_static/index.htmlاینجا باید باشه
ویرایش توسط Darktoheaven : 07-22-2014 در ساعت 01:01 PM
آره کار میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©