برای همه این جوریهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای همه این جوریهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دوستان من دوتا 2 رو داشتم امه الان که استیم رو باز کاردم جای play واسم instal امد
بعدش که instal رو زدم حدود 4.5 گیگ واسم download امد که خود دوتا 2 هست فکر کنم
کسی می دونه چه کارش کنم ؟!
pc رو هم restore کردم نشد
باید ریستور کنی دوتا 2 روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه پکاب زده باشی..
سلام میشه یکی به صورت کلی در مورد این ایتم توضیخ بده؟ قیمت و ایتمای درونش و ...
دوستا ن یک سوال جم ها مشکل دارن من 3 تا بازی کردم زده گیم واتچ 0
آپدیت های بعدی دوتا 2 درست خواهد شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اسمه ایتم(صندق خوش شانسی)معلومه به نوعی
این ایتم به صورت free باز میشه و قیمتش 8-10 کلید هستش
ایتم هایی که میده Genuine mythical هستن
دلیل اینکه Genuineهستند اینه که معمولا یک حالتی از هیرو یا ... هیرو رو تغییر میده
(این ایتم هارو از recipe های legendry هم میتونید در بیارید(البته نیاز به ایتم های زیادی داره))
ایتم هایی که صندق میده :
به ترتیب از چپ به راست
Nyx assassin - Juggernut - puck -Kunnka - kunnka -Bat rider - Chaos Knight - Invoker - Nature's prophet - Dragon knight - Death Prophet - Drow Ranger - Tide Hunter -Axe
این 2 تا هم هست (چون یه نوع سته با هم گذاشتم(ولی فکر کنم جدا جدا بده) : هر 2 برای alchemist
این 2 تا رو شک دارم(قیقا نمیدونم ولی فکر نکنم بده)
Tide Hunter-Nature's PRophet(به احتمال 90% این 2 تا نمیشه از صندق در اورد ولی گذاشتم همینطوری)
خوب شما که عکس گذاشتی اسم صندوق رو به انگلیسی و قیمتش رو هم می زاشتی بدونیم رو کدوم تمرکز کنیم
NaVaRo (12-24-2013)
راست میگه دوست عزیزمون شما که می گی کامل بگو دیگه :smile46:
solo player کجاست پس؟ تو این آبیت های ورداشتنش؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©