حجم منظورم بود.
حجم منظورم بود.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (02-26-2016)
باشه بزودی بررسی میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید حجم تک تک گروه های کاربری تغییر بدم
به نظر من مثل این انجمن ها که یه چت باکس داره شما هم یه چت باکس بزارید:d
pishva (02-26-2016)
شکلک ها - انجمن دوتاباز | مرجع دوتا و دوتا 2 :smile10:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-26-2016)
کمی افزایش دادم ، با توجه به گروه کاربری متفاوتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بخوام خیلی بیشترش کنم باعث سنگین شدن صفحه های تاپیک میشه
آقا آواتار ها رو ابعادشون رو درست کردید؟ حس میکنم خیلی بهتر شده.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-20-2016)
کمی افزایش داده بودم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه پیشنهاد دارم
کاربرانی که کمتر از 30 ارسال دارن،نتونن تاپیک ایجاد کنن! اینطوری نظم سایت خیلی زیاد میشه.
تاپیک هایی رو دیدم که سوالاتی میپرسن که راحت با یه سرچ میشه جوابش رو پیدا کرد یا میان از مشکلاتشون میگن .
ABNightmare (07-25-2016),A_W_Z_2 (07-25-2016),Hossein.IR (07-25-2016),Milad._.R (07-25-2016)
پیشنهاد خوبیه ، ولی از یه طرف محدودیت ایجاد میکنه برای کسانی که واقعا بخوان تاپیک مفید ایجاد کنن و صرفا سوال ندارن ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با توجه به اینکه تعداد ارسال های هر کاربر در انجمن خیلی هم زیاد نیست تا بخوان 10 یا 30 ارسال مختلف در بخش های غیر گفتمان آزاد ارسال کنن زمان بره
اون تاپیک ها رو هم تا جایی که یادمه منتقل کردیم به تاپیک های اصلی و به همین شکل کنترل میکنیم
بقیه دوستان نظری دارن بگن ، من هم بیشتر در موردش فکر میکنم
Apdentist (07-25-2016)
لطفا انجمن gplay را در سایت ایجاد کنید تا سوالات و ترفند ها را در آنجا بگذاریم
موفق باشید
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©