برای من که حل شده ولی اگه نشد یه بار با v*n امتحان کن(fg. مثلا)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من که حل شده ولی اگه نشد یه بار با v*n امتحان کن(fg. مثلا)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (10-02-2014)
Bye 4 Ever Dota ... and Steam .... and Dotabaz more than others
اگه کاری کردم که ناراحت شدید ، منو ببخشید . از همتون عذرمیخوام
Four-Eyes (10-02-2014),Mohammad_ai69 (10-02-2014)
''iMM (10-02-2014)
ناراحت شدم مهدی که نمتونیم ببینیمت ، امیدوارم هر جا که باشی سالم ، موفق و پر از شور نشاط روزها رو سپری کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق و سربلند باشی
''iMM (10-02-2014)
12 تا بازی پش هم باختم رنک 3781 شوده 3533 |||||||||||||||| آخه راه نداره این نوب ها یی که همیشه با من هستن یه بار بشن دشمن من/؟؟؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اول سلام خدمت دوتا بازهای عزیز انجمن دوتا باز امیدوارم سلامت باشینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوم اینکه هر کی میخواد واسه خودش این سیستم matchmaking رو تحلیل کنه بکنه ... وقتی بخوای ببری اعجوبه ترین کسایی که هم رنک با تو هستن باهات میفتن ( مثلا بماند یه بنده خدایی با 4K رنک واسه disruptor آرملت و desolator و ... رفته بود )
اما 2-3 بار واسه من اینطوری شده خودم یا یه بنده خدای دیگه به خاطر زیاد فارم کردن و نیومدن تو fight ها خواستیم که کاری کنیم طرف ببازه و دلمون خنک شده - حالا قدرت خداست یا یارو با valve پارتی داره جوری میبره که آدم نمیدونه چی بگه ...
با پچ جدید هم که دیگه واقعا باید گفت اگه ff نکنی میان ffت میکنن :smile75:
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
100% اومدن پیام های مارو تو انجمن خوندن راجع به bet و این چیزا .......
سلام تو دوتا لانگ تیم vg میبره یا ig?
فقط زود پاسخ بدین
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©