مرسی :smile12:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی :smile12:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاهش پینگ هم رو نتم ج نمیده
چیزی نبوده تست نکرده باشم اینم شد زندگی گیمری اخه
دوستانی کِ قند شکن میخوان بگن تا ما بفرستیم براشون
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Mohammad_ai69 (04-10-2015)
ما کشمش با چای میخوریم یا با عسل شیرین میکنیم قند مصرف نداریم مرسی برای قند شکن :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (04-10-2015)
وقاعا چرا کاهش پینگ روی نت من ج نمیده ؟ همه مثل من مخابراتن اورپا میشه 100-90 ، . یا سایت ها عکس الکی می ذارن ؟
''iMM (04-12-2015)
فقط مخابرات نیست . برای منم از 200 میاره روی 120This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
شما از کجا گرفتین برا منم بی زحمت پ.خ کن تا برم ببینم تست نداره اینم یه تست کنم . با تشکرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرویس رو نخریدم . فقط تست کردم . از 4-5 سایت تست کردم اکثرا یکی بودن . ولی چون بیشتر سرور sea میرم نگرفتم . چون بستگی به مکانی که توش زندگی میکنین فقط پینگ یک سری سرور های خاص رو پایین میارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ما که بیخیالش شدیم درست میگی هر سایتی رفتم واسم کم نکرد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©