بله دیگه حالا که اسم من علی هستش داره به من ضرر میرسه :/ این اسامی امامان هس که همه گیر شده نه اسم های متداول اعراب :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله دیگه حالا که اسم من علی هستش داره به من ضرر میرسه :/ این اسامی امامان هس که همه گیر شده نه اسم های متداول اعراب :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ببخشید نظره شخصیمه ولی از این ضایع تر ندیدم
عین اینه که بگیم ما به computer میگیم کامپیوتر در انگلیسی t رو یک چیزی بین د و ت میگن پس بگین نه نه این کامپیوتر نیست!
معلومه هر چیزی وارد ربنون دیگه ای میشه اندکی تغییر پیدا میکنه ولی معنیش تغییر نمیکنه که برادر من
یا ما به Helicopter میگیم هلی کوپتر ولی خارجیا میگن هلی کاپتر پس این اون معنی هلی کاپتر رو نمیده
به طور کلی برای فان جالب بود
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
پس حدود چند هزار تایی امام داشتیم و ما نمیدونستیم.با اسم به شما ضرر میرسه؟یاد بگیر متنو درست بخونی (:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا ول کن این چیزا رو فهمیدین قندو شکرم گرون شده :smile30:
Mahdi-Void (08-12-2015)
دوستان خواستم بگم این بحث ها به من و شما مربوط نیست . اینجا هم جاش نیست که بحث کنین . در عربی جا به جا شدن فتحه و کسره باعث عوض شدن معنی میشه و مثل فارسی نیست .
در اینکه بزرگترین دشمن ما اعراب هستن هیچ شکی نیست و همه هم میدونیم ولی اینکه حرف یه سری افراد که میخوان مارو تحریک کنن رو باور کنیم ساده لوحی و حماقته !
چه جبهه ی مسلمانان اعتصابی و چه جلبه ی ایرانی های اعتصابی هردوشون شایعات و دروغ هایی رو منتشر میکنن که نباید به سادگی باورشون کرد .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Mahdi-Void (08-12-2015)
بحث آزاد واسه همیناس دیگه واس چیه پس؟ :d
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
خدا کنه اونایی که دم از ... میزنن انسانیت رو هم ازش یاد گرفته باشن
Mahdi-Void (08-12-2015)
اتفاقا بزارید صحبت کنن بچه ها بهم دیگه که فحش نمیدن دارن با دلیل و اسناد همدیگه رو متقاعد میکنن که خیلی خوب هست.
اگر این سوال ها اینجا بدون پاسخ بمونه فردا مشکلات دیگه ای ب بار میاره بزارید خودمون جواب خودمون رو بدیم. تا زمانی که به کسی توهین نشده و حرف نابجایی و یا خلاف قوانین زده نشده میتونن با هم بحث و گفت و گو کنند دوستان
نسل فعلی محصل ما نسبت به نسل های قبلی خیلی حساس هست اون هم فقط به خاطر فشار رسانه ها و وسایل ارتباط جمعی...حداقل من یک نفر تا همین پارسال نمیدونستم Line و Telegram و Viber و Insta از قبیل اینها چی هست اما الان از سن ۱۲ ۱۳ سالگی بچه ها با اینها در ارتباط هستن.
کودک ها الان موبایل شده وسیله بازیشون بچه ها به بزرگتراشون که نگا میکنن دوست دارن با گوشی حرف بزنن پیام بدن وب گردی کنن و... پس دوستان خواهشا" جلوی بحث رو نگیرن و دوستانی که دارن بحث میکنند حتما موارد فوق رو در نظر بگیرن تا حق کسی ضایع نشه و سایت هم پابرجا بمونه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ATER (08-12-2015),Mahdi-Void (08-12-2015),Persian Leopard (08-12-2015),رهی (08-11-2015)
والا ما به عقایده بقیه کاری نداریم ، بقیه میان به عقاید ما توهین میکنن یا یه دورغی میچسبونن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------
خارج از نقل قول
با اسلام مشکل داربد ؟
اسمتون رو عوض کنید .
اسم بچه هاتون رو اصیل ایرانی بگذارید.
با مسلمون ها قطع رابطه کنید.
روزی 100 بار بگید پندار نیک ، کردار نیک ، گفتار نیک.
اگر کسی گفت چرا
ولی توهین به عقیده یکی دیگه گفتار نیک رو زیر پا میگذاره.(میگید زرتشت و تمدن درخشان ایران زمین ، حداقل به اصولش پایبند باشید).
ویرایش توسط ATER : 08-12-2015 در ساعت 12:04 AM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mahdi-Void (08-12-2015),Milad._.R (08-12-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شمایی که دم از فیلم 300 میزنی هر سال چند تا پرچم تو ایران آتیش میزنن؟
شما ها خودتون همیشه توهین میکنین میخاین بگین برترین آقا شما فرشته دیگه تبلیغات کردین کشورم گرفتین ما رو چرا میخاین برقصونین
این سینه لامصب ما آکنده ز درده
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©