AvatarThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو ببین رنک 2 انیمیشن های جهانه ساخت آمریکا هم هست
البته بعضی انیمیشن های ژاپنی هم 2 زبانه هستن میشه با 2 زبان نگاهشون کرد مثل دراگون بال
AvatarThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رو ببین رنک 2 انیمیشن های جهانه ساخت آمریکا هم هست
البته بعضی انیمیشن های ژاپنی هم 2 زبانه هستن میشه با 2 زبان نگاهشون کرد مثل دراگون بال
ویرایش توسط Deadking : 08-01-2015 در ساعت 08:02 PM
Mohammad_ai69 (08-01-2015)
طول میکشه حداقل 1 سال باید بشینه دانلود کنه ببینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه بخواد وان پیس رو ببینه دهنش سروی*ه من خودم الان 5 ساله دارم وان پیس میبینم
اودا بخواد تخفیف بده تو داستان یه کم خلاصش کنه حداقل 15 سال دیگه الافیم
برادر من خود شما چرا زود قضاوت کردی راجب حرفم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا آقانیم داشت
خودش توی بیس بود
بعد خرسش رو فقط کنار دشمن ها حرکت میداد که دمیج رادیانس بخورن با خرسش اتک نمیداد
اگه آقانیم نداشت که نمیومدم بیخودی مسخرش کنم
ویرایش توسط Deadking : 08-01-2015 در ساعت 08:02 PM
خداییش جایه تو بودم Mic وصل میکردم مادرشو صلوات میدادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
خدا خونتو آباد کنه بفرستم کلاس 5 ساله تافل میگیره که . من هدفم زبانه اصلا مهم نیست که ....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
match id plzzzzThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
screen shot نه فقط mach id بده
اگه برا زبان میخوای بشین سیمپسون هارو ببین دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس این سایت همه 26 فصلش رو داره +لینک مستقیم کاملان مجانی زیرنویس فارسیش هم هستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اوتار اخرین باد افزار و اواتار کورا رو هم داره خواستی ببینی
کسی نیاد نقل قول کنه پستمو بگه تبلیغ نکن و از این جور چیزا این سایت انقدر معروف هست که نیازی به تبلیغ من نداره
Four-Eyes (08-02-2015)
Deadking (08-02-2015)
7 دست پست سر هم بخاطر یارهای نوب تو رنک مچ باختم
mmr ام زیر 2 هزار شد
شیطونه میگه دوتا رو حذف کنم به کل
منم یه مدت همین مشکلو داشتم 2k بودم اصلا mmr نمیرفت بالا مثلا از هر 4 'گیم 2 برد 2 باخت که همشم به خاطر یارای نوب بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها چارش هم اینه که یا اک جدید بسازی
یا اینکه فقط mid بازی کنی چون اگه مید رو ببری بازم خودت میتونی جمع کنی
یا هیرو های باگ هر پتچ رو ورداری مثلا leshrac-undying تو این پتچ که شدیدا win rate میره بالا
با همین کار mmr به صورت بسیار قابل توجه اومد بالا الان بین 2800-3000 متغیره
ویرایش توسط The Viper : 08-02-2015 در ساعت 01:38 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©