آقا پینگ افتضاح ترو خدا یه جا میدنید بگید قبلا mr legendery بم آدرس دادا ولی پی امش پاک شد نیستی سعید یه جا بگی؟
آقا پینگ افتضاح ترو خدا یه جا میدنید بگید قبلا mr legendery بم آدرس دادا ولی پی امش پاک شد نیستی سعید یه جا بگی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تو lp دارم بازی میکنم شانس زد Nyx داد رفتم mid خوب بازی کردم بعد dagon 3 زو زمین گذاشتم دارم خودم رو بالت میکنم sky امد برداشت بعد رفت داد تیم مقابل دینای کردن من هم شروع کردم فید دادن courier تا بازی سریع تموم بشه ، جالبه 3 دست دیگه تو lp باید بازی میکردم بعد از بازی امدم دیدم نیست دیکه از lp در امدم !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آقا کی امشب پایتختو دید ؟؟؟؟؟؟
ریدم به خودم انقد خندیدم عالی بود خدایی
تکرارش کی هست؟ شب ها ساعت چنده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هر شب ساعت 10 تکرارشم نمیدونم فکر کنم یا 3 یا 4 بعد از ظهرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوبا حتما نباید روس باشن ........ نمونش این SILENCER خوار مادر **** ...... ریده بود به اعصابم هیچ (اسلارک بودم) ....... blood رو کشتیم divineش افتاد اون مادر ***** سریع ورداشت بعد از اون یه فایت دیگه داشتیم عین سگ تو کمتر 1 ثانیه مرد ، اگه divine رو میداد من 100% عوض میشد بازی ......... axe هم حرفی برای گفتن ندارم اول بازی تمام کیلامو ks زد با آلتیمیتش ...... اگه میتونستم به پلیر silencer دسترسی داشته باشم الان خدایی زنده نبود .
Match 1565827569 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
ای خدا امروز توی mmr 4.5 طرف اینوکر رفت توی 3 مین 3 فید به پاک داد بعد که گند زد رفت جنگل 1کیل 6 دد بود نوشت haha im russ and i feed i will u lost game
ای خدا ،بعدم یه متن روسی نوشتو rage quit کرد =(
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Deadking (06-20-2015)
قبول دارم اوضاع سخته ولی بازم خدارو شکر منید میتونیید بازی کنید و شرایطشو دارید من 4 ماهه که دوتا بازی نکردم و دلم واسه روسایه تو بازیم تنگ شده.
Darktoheaven (06-20-2015),Mars (06-20-2015),Soul Keeper (06-20-2015),رهی (06-20-2015)
یه بار این اتفاق خجسته برای منم افنادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جیروکوپتر اومد ویند واک من رو برداشت نمیدونم چیکارش کرد
منم عقده ای شدم رفتم اونقدر فید دادم که بازی سریع تموم شد
راستی فکر کنم وقتی تیممون خیلی خیلی افتضاح بازی کنه بعدش از lp درمیاییم
منم باید 4 دست lp بازی میکردم امروز رفتم دیدم خود به خود از lp دراومدم
ویرایش توسط Deadking : 06-20-2015 در ساعت 08:59 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©