fdبیشتر به اعصاب خود آدم ربط داره دو تا بازی باخت بدی بازی های بعدی رو هم خراب میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
fdبیشتر به اعصاب خود آدم ربط داره دو تا بازی باخت بدی بازی های بعدی رو هم خراب میکنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Deadking (08-21-2015)
شاید چون گرافیکش خیلی بالاس اینقدر حجم میخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی ببین وقتی بازی رو ران میکنی برنامه ای چیزی باهاش باز نمیشه که دانلود کنه ؟
اگه وقتی التیمت زده بلید میل روشن کنی فقط 20% دمیجی که بهت زده به خودش برمیگرده !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا تو 1200 دمیج میخوری خودش 200-300 !!!
معمولا دگر داره تو تاریکی وایمیسه میپره جلوتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل تانک ها جلو نمیاد که بشه با اسلو و استان به راحتی زدش
یا اینویز داره میاد کنارت وقتی تنهایی !!!
ولی بازم قبول دارم بزرگترین دشمنش winter هست
ویرایش توسط Deadking : 08-21-2015 در ساعت 05:07 AM
سلام , من میخواستم Heroes of the storm بازی کنم beta key هم دارم کسی میدونه چجوری باید بازی کنم
یا بتا کی ها به چه درد میخوره ؟ لطفا راهنمایی کنید .
فکر کنم الان دیگه F2p شده باشه.اول میری توی سایت بلیزارد اکانت میسازی.بعد از خود سایتش Battle.net رو دانلود میکنی.از توی اون میتونی دانلود کنی Heroes of the storm رو.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deadking (08-21-2015)
اه اه اه
این پچ جدید کی میاد پس.
هیرو های Storm ، Lesh ، Bs , Tusk , Gyro به شدت OP هستن
مخصوصا Bs و Lesh مثل سگ میمونن
Bs + 1000 Ms + 10000 Damge با اولتیش هم که 9 ثانیه باید صبر کنی در و دیوار رو نگاه کنی حالا خوبه میشه TP کرد ولی کافیه یه ساپورت کنارش باشه.
دکتر بین 100 تا 200 مگ اگه بالای 25 مین باشه 50 تا 100 هم اگه 10 تا 25 مین باشه البته انا در صورتی هستش که گرافیک رو ultra باشه بقیرو نمیدونم
میگم این Pit Lord کی دیگه میخواد برا دوتا 2 بیاد ؟ خسته شدم از این هیروهای تکراری
والو گفته بود قراره توی دوتا 2 هیروهای جدیدی بیان که ربطی به دوتا 1 نداره
پس کو ؟؟؟
با این وضع فکر کنم منظورشون این بوده هر 5 یا 10 سال یه بار هیروی جدیدی میاد !!! ( فعلا که یه قرن هست هیروی جدید نیومده فقط همون گابلین تیچز اومد که اونم جدید نبود مال دوتا 1 بود )
ویرایش توسط Deadking : 08-22-2015 در ساعت 11:55 AM
الان داشتم بازی میکردم فانتوم لنسر بودم
خیلی خوب فارم کردم و پا گرفته بودم ... مین 20 دیفوسال بلید و مانتا و drum داشتم و تریپل کیل هم گرفتم که ناگهان برق رفت
یعنی اونقدری که به اداره ی برق و کارکنانش فحش دادم تو عمرم نداده بودم ....
شانس آوردن وقتی برق اومد دیدم تیم ام بدون من برنده شده بود
اگه تیم ام باخته بود زنگ میزدم اداره ی برق 2 هزار تا فحش ناموسی میدادم ( البته اگه ناموس داشتن اینقدر برق رو الکی قطع نمیکردن )
جالبه تو بازی های سگی برق نمیره
بعد تو همچین بازی ای که احتمال 99% رمپیج میزدم برق رفت
ویرایش توسط Deadking : 08-22-2015 در ساعت 01:34 PM
دقیقا درست میگی ، حالا بازی به کنار نمیگن وسایل برقی مردم خراب میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©