نت رایتلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منطقه ما h+ این سرعت رو میده
ولی گرونه اینی که من گرفتم 3 گیگ میده +3گیگ دانلود شبانه برای 1 ماه 20 تومان میگیره
نت رایتلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منطقه ما h+ این سرعت رو میده
ولی گرونه اینی که من گرفتم 3 گیگ میده +3گیگ دانلود شبانه برای 1 ماه 20 تومان میگیره
تو دانلودات چیز های خطرناکی به چشم میخوره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اشتباه شد
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی اشغال تر از عرب و ایرانی روی این کره خاکی ندیدم تا بهم رسیدن شروع میکنن به فوش ناموسی ، صد شرف به روس
حرص خوردن فایده نداره محمد جان توی ایران هم ادمای خوب زیاد پیدا میشه توی عرب ها هم شاید بهترشو پیدا کردی... در کل نباید نژاد رو جمع بست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلا قبول دارم ایرانی و عرب سایه همو با تیر میزنن!
همه جا ادم خوب هست دوست عزیز ولی وقتی چیزی رو در مورد قومیتی میگن اکثریت در نظر گفتن . مثلا خود شما معلوم ادم فهمیده ای هستی
نظر لطفتونه شما عزیزیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاریش نمیشه کرد...
کاش روزی مردم اینجا هم از غرب فرهنگ و انسانیت یاد بگیر بجای اینکه همش نفرینشون کنن...
امام علی (ع) میگه اونا تو عمل به حق از شما پیشی میگیرن !!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آدمای این منطقه اگه جاهل نبودن پیامبر برشون نازل نمیشد ...
هنوزم بعضیا گوش نمیدن
سلام
کسی از دوستان نیستش پارتی بشیم بریم بازی کنیم؟رنک مچ هم که باشه عالیه.فقط من لولم 14،خواستید میتونید با هم بازی کنیم ببینید وضعیتم چجوریه.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©