اگه برای رنک و های اسکیل میخوای بری باید core پیک کنی . که حتی اگه تیمت داغون بود بتونی خودت جمع کنی . اگه فکر میکنی تیم داغونه و تو بازیت از اونا خیلی بهتره meepo رو امتحان کن . سخته ولی وقتی یاد بگیری به راحتی تنهایی یه تیم رو جمع میکنی .این که تمرین کنی قطعا بازیت بهتر میشه ولی 10% هم در برد تاثیر نداره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این که core بری تا بازی رو جمع کنی باز هم تاثیر نداره ، نقش Core هم مثل مثل بقیه هست هر کدوم 20% تو بازی نقش دارن Core خسارت زیاد وارد میکنه ولی Sup از اون طرف حریف رو نگه میداره (slow , bash , silnce) ولی منه core تنها هستن یارام قبلش دونه دونه رفتن مردن چطوری قراره 5 به 1 برم بازی رو جمع کنم وقتی تیم حریف دارن Barax های Mid رو میزنن؟
این بازی های من
بازی ها رو دونه دونه از بالا نشون میدم که متوجه بشید منظورم چیه.
تو این بازی یارای من فقط قید میدادن نهایت توی درگیری من 2 نفرشون رو میتونستم بزنم همه تیم حریف از LC توی دوئل damge گرفته بودن.
کل یارام فید میدادن ، پاج که آباد کرده بود همه هوک ها توی در و دیوار.
با این که اصلا ساپورت نمیرم تو این بازی ساپورت بازی کردم خوب هم بازی کردم ولی کری انقدر بد فارم میکرد که صدای همه در امده بود.
باز هم فید.
این بازی هم از همون اول AM شروع کرد به فید دادن corueir و.. می پرسیدیم هم فقط میگفت : i just hate alah.
بازی هایی هم که عکس ازشون نگذاشتم تیم حریف پوشر پیک کردن بازی رو قبل از 20 دقیقه جمع کردن.
برای برد در MMR یک چیزی خیلی خیلی خیلی مهم هست شانس داشته باشید حداقل بازی کن ها بالانس باشن که احتمال داشته باشه بازی رو ببرید ، نه مثل بازی ها من که هیرو های حریف در حد 4.5k بازی میکردن ولی یارای من در حد 2k هم نبودن.
این که بخوای بگید توی رنک 3.5k کلا همینه همه همین جوری ، مزخرفی بیش نیست اکثرا 90% مواقه بازی کن هایی که جلو من بازی میکنن خیلی خیلی بهتر هم تیمی هام هستن، اونا چی 3.5k نیستن ؟