چند ساله که دوتا ۲ توی بتاست ، هیچوقتم کاملش نمیاد یا حداقل ما نمیبینیم . شرکتی که هرچی اپدیتش بزرگتر باشه باگ بیشتر تولید میکنه انتظار کامل کردن بازیش رو دارین اخه
چند ساله که دوتا ۲ توی بتاست ، هیچوقتم کاملش نمیاد یا حداقل ما نمیبینیم . شرکتی که هرچی اپدیتش بزرگتر باشه باگ بیشتر تولید میکنه انتظار کامل کردن بازیش رو دارین اخه
w3c (10-08-2015)
دوتا2 که خیلی وقته از بتا در امده سال 2013 بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
[DR.[mmL (10-09-2015)
شاید خودشون بگن از بتا درومده ولی تا وقتی باگ داشته باشه بتا حساب میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل همین ریبورن ریلیز کردن پس یعنی از بتا دروردن ولی با این همه باگ به نظر من هنوزم تو نسخه بتا باید میموند و الان فرقی با بتا نداره
===========================
کسی مشکل لگ داره یا فقط از منه دوروزه با پینگ 600 دارم بازی میکنم
ریبورن که داغونه ولی بازی انتشار پافته هست همه بازی های آنلاین باگ دارن و براشون آبدیت میاد ، دوتا بعد از ریبورن بازی انتشار یافته بتا نما شده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
احتملا منظورشون این بود که هنوط نتونستن تموم هیرو هارو بیارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
After جان من خودم بودم که از بتا در اومد !! توی اون پست جنبه کنایه داشت
این مد epic boss یه مد مسخره ایی هست که ادمو بدجور معتاد میکنه! سر impossible داشتم بازی میکردم تا راند ۳۰ رفتم 90 min طول کشید! چشمام دراومد...
پینگ منم روی 400-500 هست و چند دقیقه یه بار یه timeout میخوره و dc میشه دوباره باید rc کنم ! البته بعضی موقع ها اینجوریه ولی پینگم اکثرا همون 400-500 عه!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته با کاهش پینگ تست کردم به 200 رسید . شاید کاهش پینگ بخرم !
"I'm the beast of bedtime tales."
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم پینگم قبل زیبورن 170 تا 200 بود ولی الان حسابی داغون شده 500-600 اصن نمیتونم بازی کنم
من موندم اون کی بود که میگفت پینگ کمتر میشه گرافیک هم بهتر
الان خوده استیم 40مگ آپدیت داده تا نصفه میگیره بعد دوباره از اول میاد ! garena هم که کلا لوگین نمیشه ! باید دوتا رو گذاشت کنار رفت ! والا
"I'm the beast of bedtime tales."
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©