بعد از کانورت گزینه دانلود میده ولی فیل*ترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد از کانورت گزینه دانلود میده ولی فیل*ترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-08-2016)
از طریق آپارات کانورت کنید خیلی عالیه به خدا
pishva (02-08-2016)
MP4 فيلتره بعلهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما avi مثلن نيس اما كيفتش يخده كمه
باو يه قند شكن بخرين ديگه
Team Secret
pishva (02-08-2016)
19 امین هم ... دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
-----------------------------------------------
من برا 2 تا از Friend list هام اولین Treasure ست روبیک رو داده بود.واقعا نمیدونم چرا Valve اینقدر سر لج داره با ما !
ویرایش توسط UnHoLy666 : 02-07-2016 در ساعت 05:08 PM
pishva (02-08-2016)
من هرچی سعی میکنم فرق این ست روبیک رو با arcana نمیفهممThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لامصب دقیقا آرکاناس فقط اسمشو عوض کردن mythical
pishva (02-08-2016)
Arcana اگه از Treasure دراپ شه قیمتش خیلی میاد پایین.Vavle میدونه داره چیکار میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-08-2016)
باید مرد باشه برای این پست شما تشکر نزنه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (02-08-2016)
لابد همه پستا براش مفیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (02-08-2016)
منم توي اين treasure ها هيچ شانس نداشتم
حد اقل ست اسلاردار هم نداد بهم
ولي توي كتاب اينترنشنال چندتا باز كردم golden basher هارو بهم داد با سه تا ايمورتال sf ! كه بازم زد تو ذوقم بعدا كه اومدن تو ماركت قيمتشون خيلي پايين بود.
راستي اين كتاب چرا نميشه point خريد و لول آپ كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
pishva (02-08-2016)
روبیک تو مارکت بیشتر از 100$ هست یعنی پول 20 تا صندوق رو میداد هم نمی تونست بگیره اون روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (02-08-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©