داداش اینارو باید به یکی بگی که بیکار توی خونه نشسته نه کسی که داره توی دانشگاه درس میخونه،ماشاالله منطق،هر کسی یه تفریحی داره یکی قلیون میکشه یکی میره باشگاه یکی میره پارک و غیره. تفریح ما هم دوتا+ باشگاهه.
داداش اینارو باید به یکی بگی که بیکار توی خونه نشسته نه کسی که داره توی دانشگاه درس میخونه،ماشاالله منطق،هر کسی یه تفریحی داره یکی قلیون میکشه یکی میره باشگاه یکی میره پارک و غیره. تفریح ما هم دوتا+ باشگاهه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
خوش بحالت پس
pishva (03-20-2016)
دوستان انیمیشن Alvin and the Chipmunks: The Road Chip 2015
رو حتما دانلود کنید واقعا خنده داره مخصوصا تئودر. من تنها انیمیشن هایی که هر نسخه ای ازشون اومده رو دانلود یا خریدم همین + ice age هستن واقعا باحالن.
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip 2015
لینک دانلود ( دانلود انیمیشن آلوین و سنجاب ها 4 : جاده تراشه 2015)
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-20-2016)
احساس میکنم جدیدا sf خیلی خیلی کم پیک میشه تو بازی ها! نمیدونم بخاطر چیه شما هم همینطور؟ یا فقط توی بازی هایی که من بازی میکنم کم پیک میشه؟
بیشتر میرن سمت invoker slark od pudge اینا خیلی پیک میشن
pishva (03-21-2016)
sf پیک نشدنش تنها به اون مانایی که به اسکیل 1ش اضافه کردن مربوط نمیشه خیلی عوامل مثل
1- کانتر هاش واقعا قوی تر شدن ( از جمله اینوکر که امکان نداره مید رو به sf ببازه.
2= باتل! ( این آیتم هم کمک خوبی بود برای جبران کمبود مانای sf که اینم ضعیف تر شد.
PUDGE که همیشه زیاد پیک میشه،توی این پچ slark-sven ,OD-SPECTRE-LEGion-zeus-invoker-enchant-bh-و .. زیاد پیک میشن .( توی بازیای همه همینطوری هست نه فقط شما)>.
pishva (03-21-2016),Soul Keeper (03-21-2016)
دقیقا کانتر هاش قوتی تر شدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا نمیصرفه بجای OD یا Invo یا Zeus و.. SF پیک کنی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-21-2016)
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
The Viper (03-25-2016)
اقا تاما اومدیم یه چیزی بگیرم همه واسطه ها غیب شدن : |
The Viper (03-25-2016)
دوسـتان مشکل از چیه؟ :/
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©