همون هزینه کمش هم ندارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون هزینه کمش هم ندارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (02-13-2016)
فكر كنم بتونين كاراي نيم وقت بكنين موقع درسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو اين شرايط بهترين حالت اينه يه كاري پيدا كنين به موقع درستون رو هم ادامه بديد بدون مدرك خوب واقعا زندگي براتون سخت تر میشه حتما به فکر ادامه تحصیل باش تا جون هستین
من خودم ادم با تجربه ای نیستم که بتونم چیزی خاصی به شما بگم ولی هر کاری میکنی اصلا درس رو فراموش نکن اگه درس رو هم ادامه ندی بعدا مردم هم تو رو کوچیکتر میبینن و کمتر اهمیت میدن هم مسلما فرصت برای کار هم برات کمتر پیش میاد
اینا فقط چیزی بود که من به ذهنم میرسه ولی شما میتونی از چند نفر ادم با تجربه سوال کنی کمک بگیری مسلما یه راهی میزارن جلو پات
ATER (02-13-2016),dark druid (02-13-2016),pishva (02-13-2016)
از تخصصت پول در بیار !
اصلا الان درس نخون !
زمانی که پول در اوردی همراه با تجربه تحصیل کن !
یه کلیپ خیلی زیبایی ساخته مهران مدیری . اخرش به این میرسه پول که در بیاری و پولدار شی هم بهت میگن دکتر هم مهندس هم هنرمند هم ورزشکار هم .....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باو لیسانسه هاش بیکارن تازه اوناییم که کار دارن به زور ماهی بهشون یه تومن میدن دیپلم که دیگه جای خود دارد
اگه واقعا آخرین مدرکی که مد نظرتون هست دیپلمه اصلا نرین سراقش بودن نبودنش فرقی نداره (تو کشور ما) برین یه کار فنی حرفه ای یاد بگیرین
البته پدر مادر ها اکثرا این قبول نمیکنن ولی خب!
حقوق وزارت کار (یعنی کف حقوق) برای ساعت 8 صبح تا 6 بعد از ظهر 750تومانه (از اون بیشتر باید دو برابر تایم معمولی حقوق بیشتر بدن)بعد شما که میری یک شرکتی یا جایی کار کنی میگه ساعت 7 صبح پشو بیا ساعت 9 شب برگرد 800تومان اگه بخوان قانون رو رعایت کنن باید یک و شیشصد بدن
همه فقط می خوان هم دیگه رو بچاپن (نمیدونم چجوری مردم ما به اینجا کشیده شدن)
از نظر یونیسف که حقوق زیر 2میل و 500 که زیر خط فقره من فکر کنم 90% جامعه زیر خط فقرن
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
آخ ater تو هم که شرایط بسیار سختی رو داری ولی بهت توصیه میکنم اگه دیپلم تجربی رو داری شک نکن و بشین درس بخون تا سراسری قبول بشی و آینده نونت تو روغنه و اگه ریاضی داری که قبول شدن توی دانشگاه خیلی خیلی ساده تر هست از تجربی ولی اگه دیپلم فنی و حرفه ای رو داری جدا قید درسو بزن!!! یه مشت گوساله(هیچ واژه ی بهتری وجود نداره) رشته ی فنی رو توی ایرانی داغون کردن باورتون میشه توی آلمانی کسانی که نخبه هستن میرن فنی؟ ( پسر خاله خودم اونجاست) اونوقت اینجا ....
ولی درس توی رشته های پزشکی - مهندسی - داروسازی -دندون پزشکی -تغذیه - وکالت و ..... امکان نداره مدرکش رو داشته باشی و بلدشون هم باشی و بیکار بمونی ( مدرک = اون مدرکی نیست که مفت میگرین!)
ایشاالله موفق باشی.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ندیدم این کلیپ رو به خاطر همین نمیدونم چجوری به این میرسه مخالفتی هم باهاش ندارم ولی فکر نکنم خود شما هم مخالفتی با تحصیل داشته باشین تنها جنبه تحصیل هم پول و اسم در کردن به عنوان دکتر و مهندس و ... نیست طرف میتونه با تحصیل بعدا به خودش و بقیه خدمت کنه و ادم مفید تری باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در هر حال الان دیگه فقط تجربه نمیتونه همه رو به چیزایی که میخوان برسونه طرف باید اطلاعات علمی درستی داشته باشه البته اقا Ater مثل اینکه تو زمینه کامپیوتر و چیزای مربوط به اون اطلاعات کافی دارن که بتونن یه جا مشغول به کار بشن اینم کامل به خودشون بستگی داره من فقط نظرم رو گفتم
پس از برد هاي متعدد تيم [A] بالاخره شكست خورد
اونم از Vega
به نظر من اين باخت باعث شد كه نشه در مورد Shanghai نظر قاطع داد
واقعن پيش بيني مسابقات خيلي سخت شده
من كه هيجان زيادي براي اين Major دارم شمارو نميدونم
Team Secret
من با تحصیل مخالف نیستم اما نه چرندایتی که در اموزش پرورش ما نشون میدن تجربه + علم میشه عالی ، پول خوشبختی نمیاره اما بدونش هم بدبختی . شما پول داشته باشی در هر سنی بهترین نحو تحصیل خواهی کرد به طور مثال من باید کار کنم تا بتونم تحصیل کنم این خودش دغدغه های زیادی داره به همین دلیل نمی تونم عالی به تحصیلم بپردازم در کل پول + تجربه + علم مکمل هم هستش و بیخود ترین سوالی که توی عمرم شنیدم این بود ( علم بهترست یا ثروت ؟ ) . اینم اضاف کنم علم مطلقا با تحصیل صورت نمیگیره به طور مثال جان ater اگر علمی در سخت افزار داره این علم رو با تحصیل در دانشگاه کسب نکرده این علم رو از بازار ، تجربه و.... کسب کردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dav1d (02-13-2016)
من بحثم اینه که علمی که با تحصیل به دست میاد معمولا نتیجه بهتری داره نمیدونم برنامه فوتبال 120 رو دیدید یا نه ولی یه قسمتش در مورد تحصیل اکادمیک مربی های فوتبال بود که نشون میداد با وجود اینکه فوتبال یه ورزشی هست که بر پایه تجربه است ولی این تحصیل که اکثرا نتایج خیلی بهتری رو داره تو مربی گری و نتیجه بخش تره با این وجود من اصلا منکر حرف شما نمیشم با کلیتشم موافقم ولی تو اکثر موارد من یه فرده تحصیل کرده رو از یه فرد تجربی بیشتر قبول دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©