1 ماهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
توی تابستون 12 ساعت شاید میخوابیدم !واسه همین الان زودتر از ساعت 2 شب واقعا خوابم نمیبره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چندبار هم امتحان کردم که مثلا ساعت 11 میرفتم بخوابم تا ساعت 12:30 اصلا خواب توی چشمام نمیومد !
حسین تو بیشتر زیست میخوندی یا دروس دیگه مثل شیمی و ریاضی ؟
چون من خودم به ریاضی و مخصوصا فیزیک خیلی علاقه دارم بیشتر ریاضی میخونم (سال دیگه هم که ژنتیک داریم خیلی بدرد میخوره ...)
واسه برنامه ریزی چی کار کردید ؟من تا حالا 3 4 بار یه برنامه ریزی مفصل کردم ولی بعد دو روز کامل ولش کردم ...
چون مثلا ساعت 11 زیست میخونم چه تویه برنامه بنویسم چه ننویسم همین ساعت 11 میشینم زیست میخونم
این آزمون ها کدومش بهتره ؟ توی شهر ما گاج هست و قلم چی و گزینه 2 .
یا خدا ، آهنگ دلخون اومد
قطعه دل خون, محسن چاوشی | سایت خبری - تحلیلی موسیقی ما
پنهان کننده: شعر
آح ، از اهل دنیا کِی وفا دیدم؟
دوتا دو خر است
samdeloges (11-17-2016)
من زیست رو در مجموع 85 بار خوندم،هنوز که هنوزه کامل کامل کامل بلدمش، هر سوالی از هر مبحثیش داشتی درخدمتم،روش خوندم هم اینطور بود اول یه دور متن رو ،روزنامه وار میخوندم بعد یه دور دیگه دقیق میخوندم و زیر نکات مهم خط میکشیدم،بعد درسنامه های کتاب های کمک درسی رو میخوندم و نکاتش رو توی کتاب یادداشت میکردم،و بعد یه بار دیگه کل اونایی که توی کتاب نوشته بودم +متن رو میخوندم و بعدش تست میزدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه امکان نداره یادت بره با این روش.
من بیشتر زیست و شیمی میخوندم،شیمی رو هم خیلی خیلی دوس دارم. ریاضی رو که متنفرم. فیزیک هم متوسط بودم. عمومی ها هم دینی -ادب -زبان قوی بودم. عربی 30 :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Slayer (11-15-2016)
اینم جواب سوالاتی که پرسیدی phantom عزیز.
این متن درسته یا غلطه ؟:سنگ صفرا فقط در صورت حضور کلسترول ایجاد میشوند
جواب= توی متن کتاب اشاره به انواع سنگ های صفراوی نشده ولی توی کلیت (رشته پزشکی) کاملا درسته.چون سنگ میتونه حاصل از کریستال کلسترول و یا سنگ حاصل از بیلی روبین باشه .
حالا این قسمت رو پوریا بهتر فک کنم بتونه جواب بده،ولی توی کتاب تا جایی که من یادم هست،چیزی اشاره نشده بود.
سوال دومت هم که این بود:یه سوال دیگه هم این که لسیتین که فسفولیپیده توی ترکیبات صفرا هست . توسط فسفو لیپاز هیدرولیز میشه ؟(یا یه نوع خاصیه و هیدرولیز نمیشه؟)
جوابش میشه =لیستین بوسیله لیزوفسفولیپید ها تجزیه میشن اما نکته ی بیوشیمیش اینه که از این هیدرولیز ، پروتئین بوجود میاد ولی چون قادر به تجزیه اجزا و واکنش و با الکل (معمولا اتانول) هست ودر روده و در ترکیب با صفرا و مواد موجود در دوازدهه میتونه تجزیه بشه ، الزامی به لیزوفسفولیپید ها نیست
یه سوال دیگه هم پرسیده بودی که کتاب کمک درسی برای زیست چی خوب هست.من اون موقع دوم و سوم خیلی سبز داشتم،پیش هم فقط پیش 1 خیلی سبز،پیش دو فصل 8(شارش انرژی )سخت ترین فصل کل زیست بود،اون رو یه جزوه داشتم 200 صفحه روی اون خوندم. بقیش هم که آغازیان-قارچ ها حفظی بودن. کلا تست زیاد نزدم، ولی دوم -سوم کامل کامل ،همه تست های خیلی سبز رو زدم ،دو تا برادر بودن که دکتر بودن،ناشراش
الان نمیدونم چی خوبه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Slayer (11-15-2016)
این تست کدوم میشه ؟:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد لسیتین کدوم مورد صادق است :
1-در محیط روده ی باریک یافت نمیشود.
2-بخشی از ترشحات روده است.
3-نوعی کلسترول است.
4-توسط فسفولیپاز نمیتواند آب کافت (هیدرولیز) شود.
یه سوال دیگه اینکه ldl به تشکیل سنگ صفرا ارتباط داره ؟
اون سوال اول هم که پرسیدم :سنگ صفرا فقط در صورت حضور کلسترول بوجود میاد ...
این فقط کار رو خراب میکنه (خودت هم گفتی سنگ ممکنه حاصل از بیلی روبین باشه) پس جمله غلط میشه ؟
---------------------------------------
از همین الان بشینم بیولوژی کمپبل یا گایتن بخونم جواب میده یا این کار واسه تابستون بهتره ؟(چون میشه روزی 2 ساعت واسه این 2 تا کتاب وقت بذارم ...)
ویرایش توسط Slayer : 11-15-2016 در ساعت 03:10 PM
بنظرم با توجه به گزينه ها بايد ١ باشه چون قبل از رسيدن به روده ، ميتونه توسط ليپاز هاي پانكاس ميتونه روش اثر بزاره و زودتر تجزيه بشه .
البته تخمير سلول هاي صفراوي هم ميتوني ملاك قرار بدي !!
( البته چون گزينه ٢و٣و٤ هم غلطه و خودبخود ١ ميشه )
آخه منم گفتم كه در كتاب درسي مطرح نشده اين مورد . ديگه بايد با كتاب جور دربياد !
نه بابا کتاب دقیقا از روی کمپل ترجمه شدست، فقط ابهام داشتی میری رو کمپل میخونی. الان نخون ،تابستونم برا کنکور بخون ،اونو بزار تابستون سالی که میدونی قبول شدی برا پزشکی
آخه منم گفتم كه در كتاب درسي مطرح نشده اين مورد . ديگه بايد با كتاب جور دربياد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه بالاخره صفرا توی دئودنوم که میاد اگه آنزیمی هم بخواد تجزیش کنه توی روده تجزیه میکنه پس توی روده هم اومده (سوال فک کنم اشکال داره نمیدونم )
2 تا دیگه هم پرسیدم درباره اونها چه نظری داری ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©