به نظر من اگه همه رو kda عالی مثل اون spec داشته باشی 100 درصد بهت 4k میده مطمن باش رفیق.
به نظر من اگه همه رو kda عالی مثل اون spec داشته باشی 100 درصد بهت 4k میده مطمن باش رفیق.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
امید هست ، روش ایتم بندی spactre رو تغییر بده ( روش بدون رادیانس ) اینطوری سریع تر به نتیجه میرسی .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو یه فروم خارجی میخوندم میگفت فقط 10 درصد از پلیرهای دوتا 2 ، بالای 4k هست پس باید سخت تمرین کنید و منتظر چیز شانسی نباشید
pishva (03-07-2016)
پرسپولیسیا آبروی ایرانو بردن :
ویدیو ورزش 3 | درگیری شدید بازیکنان پرسپولیس و تراکتور در میان آتش هواداران
جلو مدیر امنیتی یوفا نارنجک پرت میکنن :smile14:
دوستان کسی پست منو ندید؟ یه نفر سوال میکنه 10 نفر جواب میدن من سوال کردم کسی جواب نداد
pishva (03-07-2016)
نه والا ندیدم من یکی،چی بود؟ دوباره مطرح کن دوست عزیز
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-07-2016)
شما تا قبل از رسیدن به رنک فرصت دارین که به hs و vhs برسین هنوز زوده قضاوت کنید به بازیتون به همین روال ادامه بدینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-07-2016)
بخدا چرا ما اینجوریییم؟
ما تو جنگیم خودمون خبر نداریم
از لحاظ تلفات که انسان هایی که تو رانندگی در ایران کشته میشن در یک سال با میزاد کشته های جنگ عربستان یمن برابری میکنه
کارشناسان اعلام کردن میزان خسارت وارده به سوریه 800میلارد دلاره و نکته جالب اینجاست که در 2دوره ریاست جمهوری آقای م،ا 900میلارد دلار اختلاص شده
مردممون میرن فوتبال ببینن میرن نارنجک پرت میکنن هم دیگه رو میسوزونن
ما کاملا درون یه جنگ تمام عیاریم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
pishva (03-07-2016)
بیشتر از جنگه ، میگن امنه ! میگن بیگانه وارد کشورت نشه که به ناموست تجاوز نشه ! بخدا ادم میترسه دست زنشو بگیره ببره بیرون ! چند مدت پیش 2 جوان تازه عروس نزدیکای شهر میرن تفریح با موتور ، چند تا پسر مست میگیرن مرده رو با بند میبندن و جلو پسره زن تازه عروسش رو بهش تجاوز میکنن اخه اینم شد م.م.ل.ک... جمع کنید باوا
pishva (03-07-2016)
داداش یه چنین چیزی که تحاوز و... همه جا هست، توی همون آمریکا بالاترین آمار همین آمار روابط نامشروع هست! بخدا مملکت از خیلی جا ها امن تره. یه نگاه به همین سوریه - عراق بکنید، تجاوز مثل این مورد رو خدا لعنتشون کنه چند وقت پیش 3 تا پسر 18 -21 -25 ساله مست میکنن میرن به یه زن که شوهرش دکتر بوده جلو چشم شوهرش تجاوز میکنن آخرش که چی؟ دیروز اعدام شدن ....
یا تازه اینو فهمیدم! شیراز بودم برگشتم از دانشگاه فهمیدم یه مادری سر 2 تا بچه خودشو بریده بود.......... بچه 4 ساله و 6 ساله ،انگار مادره به شیشه اعتیاد داشته ای خدا !
اقا این اکانت بیشتر بازیاش vhs شده بود ولی اواخر high زیاد گرفتم,بارها تقریبا همش روبروم رنک 4.4 حتی 4.9 هم افتاد بردم.تازه lvl 50 شد اخرین بازیم(pa).
یه pudge رقیب هست که چند تا بازی قبلیش یه 5.4 افتاده بوده رقیبش
بازی هم vhs شد.با کلی امیدو ارزو رنک رفتم avr mmr 3.5بردم.بعد یه بازی دیگه کردم باز 3.5 بود باختم.الان یه دست رفتم شده بود 3.4
3.5 رنک اکانت قبلیمه که 80% بازیاش high بود
چیکار کنم این mmr بالا بده 7 بازی مونده....
The Clincher - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
pishva (03-07-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©