نه منظورم اینه که اگه بگیری فول میشه هم یعنی بتونی add کنی :ِ
نه منظورم اینه که اگه بگیری فول میشه هم یعنی بتونی add کنی :ِ
pishva (03-15-2016)
اها منظورتون آنلیمیت هست،خیر این اتفاق نمی افته.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
pishva (03-15-2016)
چقدر سخت شده لول باز کردن برای رنک
pishva (03-15-2016)
همین چند لحظه ی پیش آباندون خوردم این دومین بار تو هفته بود میشه دو یا چهار گیم lp میدونم نتم تو این ساعت خرابه و باز هم میرم بازی میکنم!!!
حالا آباندونش به جهنم
با هیرو مورد علاقم بودم خیلیم اول بازی پا گرفته بودم اینوکر تیم حریفم که مید بود تحقیر کردم
3 کیل 2 اسیست تا مین 10 واقعا جالبه که اینجوری بشه دوبارم مرده بودم البته
یکی بیاد منو دلداری بده الانه که برم دیگه یقه مدیر عامل شرکت مخابراتو بگیرم هر چی از دهنم در میاد بهش بگم!!!!
ویرایش توسط samdeloges : 03-16-2016 در ساعت 12:17 AM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (03-15-2016)
خدا بهت صبر بده
pishva (03-16-2016),samdeloges (03-16-2016)
این الان چهارشنبه سوریه؟ یه خونه دیروز تو دزفول منفجر شد. چرا؟ چون بمب دستی توش پیدا کرده بودن که برای چهارشنبه سوری درست کرده بودن الان هم صدا تق پوق میاد تو شهر میری توشهر انگار میدون جنگه یا مپ GTA V online هست
چ خبره بخدا یه اتیش درست کنیم بشینیم دور هم حرف بزنیم خیلی بیشتر حال میده
بعد میگن چرا خارجیا میگن ایرانیا تروریستن خو ایرانارو میبیننً
خسته ام از دوتا2 - یا تیم خوبه نت خرابه - یا نت خوبه تیم نوبه - یا نت خرابه تیمم نوبه - یا نت خوبه تیم خوبه سیستم هنگ میکنه .....
"I'm the beast of bedtime tales."
Deadking (03-18-2016),pishva (03-16-2016),Ray[A]n (03-16-2016),samdeloges (03-16-2016)
بازی کردن با هیرویی که برا بار اول میری و kill هات 0 عه و death 18 بدتره یه غلطی کردیم جوگیر شدیم با ck رفتیم 6 نفر ریپورتم کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-16-2016)
اطلاعیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواهشا قبل از بازی با هیرویی که برای اولین بار میخواهید بازی کنید حتما چند دست بات بزنید
این همه تاپیک بزن کی میخونه؟؟؟
یه تاپیک هست آیا من در سطح لول اکانت dota 2 خود بازی بلد هستم؟؟
اینو برو بخون
اگه مخابرات دارید از ساعت 8 تا 11 بازی آنلاین نکنید از من گفتن بود
Audrey Hepburn
pishva (03-16-2016)
به سلامتی شد 4 آباندون در بیست گیم قبلی و lp کاملThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
7 گیم چهار برد
رفتم تو فاز ترک داتی
Audrey Hepburn
pishva (03-16-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©