rofl . باو تو قول دادی خودت میای،میریم استخر با sero لول.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
rofl . باو تو قول دادی خودت میای،میریم استخر با sero لول.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
عاغایون بهتون اخطار میکنم پلیس فتا حواسش به همه چیز هست
عتیقه و تل و بی مزه و اون یکی فوشی هم که دادین خودتونید
باور ندارید زنگ بزنید از 118 بپرسید
پ.ن : راستی ! گفته بودم چیپس گرون شده ؟
آدم فروشا رو راه ميدن مارو راه نميدن؟ :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو يكي از كسايي هستي ك باعث شدي من سطح تاينيم بياد پايين...😒
ولش بيخيال. اين با ٢ ٣ بار رفرش اوكي ميشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
پوریا تو کارای رفتنت رو این موسسات جور کردن؟ کسی رو سراغ نداری مال منم جور کنه؟ فقط دوستان من از سربازی معاف شدم کاملا کسی میدونه الان که هنوز کارت پایان خدمتم نیومده میتونم برم یا نه؟ مرسی .
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تا جایی که میدونم کارت رو باید داشته باشی!
آخه معاف شدم دیگه ،چون کارت ندارم الکی باید الاف اینجا بمونم که چی...
شرکت هست ولی اونی که من باهاش اومدم برای کالج دونا بود که به درد نمیخوره باید بری مک دنیل.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه باید وایسی کارتت بیاد.
Apdentist (04-10-2016)
رابعه اسکویی هم کشف حجاب کرد واقعا متاسف شدم:getawayplz:
تا یه فکری اومد تو سرم و داشتم کارهاشو راه مینداختم تلگرام که نقش اصلی کارم بود خبر فیلترش پیچید ، منتفرم که یه ایرانیم
بعد چند سال قبل خبری پخش شد که انگلیس به افراد بیکار یک لپ تاپ و اینترنت مجانی میده تا کسب و کار اینترنتی راه بندازن و اشتغال سازی کنن
واقعا متاسفم که ایرانیم
Deadking (04-10-2016),Soul Keeper (04-10-2016)
همینه دیگه . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©