دوست عزیز حرف های من چه ربطی به Illuminati داشت ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با سول کیپر بودم که میگفت واسه عید و ... راه رو میبندندو ...
شما توی ایران تشریف ندارید خبر ندارید ...
دوست عزیز حرف های من چه ربطی به Illuminati داشت ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با سول کیپر بودم که میگفت واسه عید و ... راه رو میبندندو ...
شما توی ایران تشریف ندارید خبر ندارید ...
pishva (03-31-2016)
من همین امروز داشتم دنبال آهنگ میگشتم که گوش کنم به همین چیز عجیب بر خوردم فقط یه چیزی اون آهنگه خارجیه همون آهنگ بابا تو کی هستی خودمونه که تو سال 2007 ساخته شده ،تقلیده؟!؟!؟!؟!؟!؟
من سال ساخت آهنگ بابا تو کی هستی رو نمیدونم ،فقط اگه تقلید بود همه با هم سر خودمونو به دیوار محکم بکوبونیم:
https://www.youtube.com/watch?v=gViaOYgV8yI آهنگ خارجی دیسکو
https://www.youtube.com/watch?v=sM4SozYHoeA بابا تو کی هستی
شباهت 100%
این چرت و پرتای ایلومناتی و فراماسونری و ...همش کشکه همش مزخرفه هیچ کدومشون وجود ندارن و اگه باشن فقط جنبه سرگرم کردن ملتارو دارن تا خود دولتا هر غلطی خواستن بکنن و بعد مردم بگن کار ایلومناتیه و اینجور مزخرفات
ویرایش توسط Fery : 03-31-2016 در ساعت 05:43 AM
pishva (03-31-2016)
این آهنگم برا روحیه خوبه برین گوش بدین:
https://www.youtube.com/watch?v=be7O4m9rOZE
ویرایش توسط Fery : 03-31-2016 در ساعت 05:46 AM
pishva (03-31-2016)
دوستان کسی تبلت کارکرده خوش قیمت خواست ( note 2014 10.1 inch ) بهم پخ بده . میخوام گوشی بخرم پول لازمم.
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (03-31-2016)
با این که بحث رو نکشوندم ولی امیدوارم به کسی توهین نشده باشه! همونطور که من باید به عقاید شما احترام بذارم شما هم به چیزایی که من میگم احترام بذارید خیلی خوب میشه اینجا جاش نیست ولی پوریا حرف درستی زد زود قضاوت نکنید
با دلیل حرف بزنید + احترام
من طرف صحبتم شما نبودید برای همین هم اون پرانتز رو گذاشتم وسط حرفام , صرفا پسته شما رو نقل قول کردم چون جز آخرین پست ها بود و اینکه شما گفتی Sauron نماد شیطان هست که چشمه من رو گرفت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر بخواین با نگاه دین برین جلو ( هر دینی ) کلا هیچی رو هیچی بند نمیشه چون هر طرف و نگاه کنی میگن چشم دجال و عدد 13 و فراماسون. از Doom بگیر تا SF تا تلپورت تو دوتا 1 که شبیه All Seeing Eye هست.
الان دیگه مردم دنیا و جوونای ما به سطحی از درک و فهم رسیدن که بفهمن اینا فقط بازین و تاثیری رو زندگی روزمرشون نمیزاره.
عزیز من , من 20 سال اونجا زندگی کردم و 1.5 ساله اومدم اینور , مطمئن باش میدونم چه خبر هست اونجا.
واسه ی عید یا هر دلیل دیگه ای تنها زمانی بستنه راه درسته که از قبل به مردم اعلام بشه. مثلا همه ی مردم میدونن تویه تاسوعا عاشورا یا 22 بهمنه که تلویزیون اعلام میکنه از فلان خیابون تا فلان جا بستست یا راهپیماییه برای همین مشکل خاصی پیش نمیاد.
برادر Soulkeeper شمام دیگه کشش نده من میدونم منظورت چیه , همه میدونن , ولی اینجا جاش نیست.
Deadking (03-31-2016),Mahdi-Void (03-31-2016),pishva (03-31-2016),Slayer (03-31-2016),Soul Keeper (03-30-2016)
فقط به خاطر نشانه های فراماسون توی دوتا نقل قول کردم:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی فیلم درباره ی این که دوتا میخواد شیطان پرستی رو رواج بده ساخته شده و ماجرای اصلی بازی جنگ شیاطین و فرشته هاست...
مثلا امنی نایت , پروفت این ها ضد شیطان پرستی هستند و... فکر کنم متوجه شدید.
من هم توی پست های قبل گفتم با حرف های سول کیپر موافقم شما فقط تایید کردید
pishva (03-31-2016)
Dota 2 Update 2 - March 30th 2016
* For the next few days, only Random Draft and Captain’s Mode will be available in Ranked Matchmaking.
??
pishva (03-31-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
wtf valve ?
"I'm the beast of bedtime tales."
pishva (03-31-2016)
really wtf
pishva (03-31-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©