زمان میبره ولی کم کم همه به امضای من میرسنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زمان میبره ولی کم کم همه به امضای من میرسنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ATER : 04-10-2016 در ساعت 02:24 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
درک میکنم , نه فقط من! هممون درک میکنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایرانی بودن شاید بد باشه شاید هم نه! ولی توی این کشور زندگی کردن خیلی بده بدتر از اون چیزی که فکرشو کرد
اگر روزی برم اون دنیا خداگفت برو جهنم میگم به چه جرمی ؟ جرم بدبختی ؟ یا به جرم اینکه ایرانی بودم ؟
احتمالا میگه به جرمی که توی فلان آیه گفتم هر وقت دیدید به شما سخت میگیرن و بدی بهتون میکنن مهاجرت کنید خخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی انصافا در نظر بگیریم با وضعیت در آمد و دلار قضاوت جهانی در مورد ایران(تروریست ها) خیلی سخته رفتن.
تو سربازیتو جور کن رفتنش دیگه زیاد سخت نیست(البته میدونم تو معافی)>.
مال من گفتم 2 ماه دیگه کارتت تازه میاد گفتن یا میخوای 3 ماه آموزشی رو 2باره برو یا w8 تا 2ماه دیگه هر چی میگم خب چرا؟ الکی چرت میگن...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تنها چیزی که هست ننگ تروریست بودن هستش که به ما میچسپونن وگرنه ادم دست خالیم بره میتونه کار راه بندازهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد دقیقا یکی با دیپلم و کارت معافین و پاسپورت قراره چطوری بره؟(در نظر بگیر یک قرون هم پول نداره)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فامیلون فوق لیسانس داره 3 ماه گشته تا تونسته یه کار 9 ساعت در روز با 800 تومن حقوق پیدا کنه.
برای مردم عادی که اکثرا زیر خط فقر هستن رفتن از ایران غیر ممکن هست مگر شانس بزنه جنگ چیزی بشه طرف بره راحت تر پناهندگی بگیره.
بنظرتون بهترین کشور اروپایی کدومه ؟
برای چی میخوای؟ کلا بستگی داره به خیلی چیزا،هدف؟ ،بودجت؟ و ...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تحصیل و شایدم زندگی بودجه هم هست کم و بیشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©