آره اگه شما مطئنی بانک داره از راه حرام پول درمیاره ، خب سودی هم که میده حرامهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نظر خودمو در مورد ضرر هم گفتم ، ی مطلبی هم از آیت اله خامنه ای گذاشتم
بانک هم فقط نمیاد رو یک چیز خاص سرمایه گذاری کنه و اگه اون ضرر کرد کلا سوددهی منفی بشه ، قطعا چنین ریسک هایی نمیکنهوقتی بانک میگه من 20درصد میدم ، حتما از خودش مطمئنه که چنین سودی میکنه ، و فکر کنم این توانایی رو داره هر وقت ضرر کرد دیگه سود سپرده هاش رو صفر کنه و از اون روز به بعد سود نده
همینجور که الان میبیند ، ماه های اخیر مثلا 25 درصد سود میدادن الان کردنش 18 درصد ، بدون اینکه اجازه بگیرن ، فقط اخبار اطلاع رسانی کرد ،
ما هم فقط رو یک چیز خاص باهاش شریک نمیشیم ، بلکه قراره با پولمون کارهای مختلفی که نیاز میبینه انجام بده و به سود برسونه
و اینکه این هم نظر آیت الله خامنه ای :
سؤال 1940: بانکها هر ماه به سپردهگذاران در برابر سپردههاى آنان مقدارى سود و بهره مىدهند، با توجه به اینکه مقدار سود حتّى قبل از بکارانداختن سرمایهها در فعالیتهاى اقتصادى، معیّن است و صاحب سرمایه در خسارت ناشى از کار شریک نیست، آیا سپردهگذارى در این بانکها به قصد دستیابى به آن سود جایز است یا اینکه به علت ربوى بودن چنین معاملاتى حرام است؟
پاسخ: در صورتى که سپردن این اموال به بانک به عنوان قرض و به قصد دستیابى به سود آن باشد، واضح است که این همان قرض ربوى است که از نظر تکلیفى حرام مىباشد و سود مورد نظر هم همان رباست که شرعاً حرام مىباشد، ولى اگر به عنوان قرض نباشد بلکه به قصد بکارانداختن پول توسط بانک در معاملات حلال شرعى باشد اشکال ندارد و تعیین مقدار سود قبل از شروع به کار با آن پولها و همچنین شریک نبودن صاحبان پولها در خسارتهاى احتمالى ضررى به صحّت قرارداد مذکور نمىزند.
احکام بانک (آیت الله خامنه ای)-