مگه فری تو پلی هست ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه فری تو پلی هست ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (05-10-2016)
هیچی دوتا نمیشه هر بازی رفتم از جمله lol-heroes of storm-و ... ولی بازم هیچی دوتا نشده
پ.ن = چشم soul ،برات عکس میگیرم.ممنون
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شايد تو اين فصل hound رو ببينيم.شايعه شده به عنوان مبارز گنجشك اعظم با برادرش كه غول سرسيه ميجنگه D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی دو تا کشور می خوای بری دهن همرو سرویس کردی برو دیگه ، والله . کل دنیا فهمیدن تو می خوای بری
خودمم دقیق نفهمیدم زده بود تا 9 می نمیدونم برای اونایی که قبلش نصب و بازی کردن فری میمونه یا فردا از فری بودن در میاد ولی اگه فردا در نیاد یعنی رایگان می مونه برای اونهایی که قبلا نصب کردنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
من اون تاپیک راجع به مسکو بود اینو گفتم،شمام حسادت؟باورم نمیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اخه من به چی شما باید حسادت کنم ؟ به کشوری که با پول پدر یا.. می خوای بری ؟ این حسادت داره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو عمرم به کسی حسادت نکردم و نخواهم کرد و چیزیم که گفتم جنبه فان داشت
بعضی چیزا جنبه فانش،باعث میشه یکی دیگه ناراحت بشه؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show QuoteThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteبسه دیگه بازم یه دعوای دیگه تو انجمن میخواین راه بندازید ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفته بودم توی یه گیم نت کار پیدا کردم.
احتمالا تا آخر هفته بیشتر نرم.
ساعت 7:30 از خواب بلند میشم ، 8 از خونه میرم بیرون ، 9 میرسم به گیم نت ، (نه که بازی کنم حتی 30 دقیقه هم نمیشه بازی کرد از این 14 ساعتی که بیرون از خونه هستم کم کم 10 ساعتش رو سرپا هستم) تا ساعت 9 شب یک ضرب توی گیمنتم ساعت 10 میرسم خونه یه عذا میخورم یه دوش میگیرم ساعت 1 هم میخوابم و دوباره از فرداش همین آش و همین کاسه.
14 ساعت کار در روز
کم کم دارم به این نتیجه میرسم جز خودکشی راه دیگه نمونده برای فرار از مشکلان
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©