آره همشونم سر کاریه و فقط میخوان sms بدی پولش بره جیب اونا، مشکل اینه که هیچ نظارتی هم روشون نیست...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره همشونم سر کاریه و فقط میخوان sms بدی پولش بره جیب اونا، مشکل اینه که هیچ نظارتی هم روشون نیست...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط WardeN : 01-25-2015 در ساعت 10:57 PM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
BlocklistThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
چندتاشو Block کنم آخه!یه مدت هی block میکردم ولی شماره هاشون زیاده...
دوستان من علاقه شدیدی به ورزش street workout دارم اما متاسفانه در کشور ما استقبال چندانی نسبت به ورزش های دیگه نداره و یا اینکه باهاش اشنا نیستن یا اگرم باشه ممکنه کم باشه و یک دسته خواسی انجامش بدن ، البته یک ایرانی رکوردار هم هستش
ا دوستان اگر کسی در این راستا ، اموزش این ورزش رو داره یا بر حسب اتفاق خودش این ورزش رو میکنه خبر بده بهم که باهاش در این مورد صحبت کنم. ممنون میشم . من فقط خیلی وقته کلیپ های انجام حرکاتی رو دیدم و به اموزشی برخورد نکرد
سلام دوستان،
اگه کسی خواست دوتا 2 بازی کنه و دوست داشت آیدی منو اَد کنه با هم بریم،
منظورم تشکیل تیم و اینا نیست فقط دوره همی بازی کنیم و همچنین برای رهایی از دست روس ها !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام دوستان لابی نداره سایت؟
من خمارم هرکی میفته روسه به مولا
new id:
Rahi17
76561198175926446
Friendly Match
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
سلام . دوسنان کسی برنامه نویسی به زبان C کار کرده ؟ تاکید میکنم (زبان C ) نه c++یا c# .....
c برای برنامه نویسی الکترونیک میخوای ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سادس کـــ
بگو ببینم چی چی میخوای شاید تونستم کمک کنم
Mohammad_ai69 (01-30-2015)
چیز خاصی مدنظر نیست دوست عزیز . دوست داشتم یاد بگیرم در حدی که وقتی برای میکرو باهاش روبروشدم سر در گم نباشیم و چیزایی بلد باشم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©