اگه از تورنت استفاده میکنی https://eztv.ch/showlist/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم لینک مستقیم میخوای tinyez.tv
خواستی هم پ خ بده بهت ای دی با شارج بدم
اگه از تورنت استفاده میکنی https://eztv.ch/showlist/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگرم لینک مستقیم میخوای tinyez.tv
خواستی هم پ خ بده بهت ای دی با شارج بدم
FCB (02-04-2015)
برات پ خ کردم هر دو سایت این سریال رو اپدیت میکنن با لینک مستقیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (02-04-2015)
آقا من قبلا پینگم زیره 130 اینها بود الان دیگه زیره 250 نمیره! طبیعیه یا فقط من اینجوریم؟
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
سلام اقایون گیمر لطفا به دادم برسین اسابم ری د انقدر اپارات رو سرچ کردم
من 1 ماه پیش 1 ویدیو دیدم مسابقه ی تلویزیونی ارروپایی بود ته خنده بود حا لا تا 2000 تا سرچ کردم ولی پیداش نمی کنم
سبک مسابقه مس مسابقه ی سیمرغ شبکه 3 بود که مجریش سید محمد حسین بود حالا نمی دونیم چی سرچ کنم تو یوتیوب compitation و challenge می زنم اصلا چیز خاصی پیدا نمی کنم
ممنون
.................................................. .........
اینها که شما زدی هرچی مسابقه یا رقابت تو دنیا هست میارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
shahin1132 (02-04-2015)
خب شما بگو من سرچ کنم نمی دونم به این سبک مسابقه ها چی میگن
فکر کنم منظور شما سری مسابقات WipeOut Us باشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
shahin1132 (02-04-2015)
ای بابا با هزار امید زدیم دانلود کردیم دوتا 2 رو واسه 2 روز تعطیلات ، این موضوع dc شروع شده دوباره که
ops... watafak داش مرسی اهاها واقعا اگه نمی گفتی امروز نمی خوابیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچی بد تر از این نیست که یه روز برای پینگ خوب مننظر بمونی تا فایند مچ بدی
هیچی بد تر از این نیست که وقتی خوب بازی کردی سرور قاطی کنه و همه چی پر
هیچی بد تر از این نیست که یه کمپانی 10 میلیون مشتری خودش رو اوسکل در نظر بگیره
هیچی بد تر از این نیست که توی ایران یه دوتاباز باشی
هیچی بد تر از این نیست که یه ایرانی باشی
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (02-05-2015),Mohammad_ai69 (02-05-2015),Soul Keeper (02-05-2015),WardeN (02-05-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©