این همه شخصیت اصلی توی سریال مردن اونوقت از مرگ هودور ناراحت شدی ؟ :ِدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این همه شخصیت اصلی توی سریال مردن اونوقت از مرگ هودور ناراحت شدی ؟ :ِدیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
bayani (07-18-2016)
از فوق العاده بالاتر بود ولی نمیشه با سریالای دیگه مقایسه کرد چون کلا تفاوت دارن ( سریالایی که داستان مشابه دارن با got به هیچ وجه سطحشون متوسط هم نیست چه برسه به اینکه بخوای مقایسه کنی )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قسمت آخرشم الان دیدم واقعا بهترین اپیزود از سریالی بود که تاحالا تو عمرم دیدم هرچی بگم کم گفتم .... موزیک متنش شاهکار بی نظیری بود
از انتقام آریا استارک خیلی دلم خنک شد کاراکترش عالیه .
یه جا خوندم این احتمال هم وجود داره که تیریون لنیستر هم حرامزاده حاصل از پادشاه دیوانه و جوانا لنیستر ( مادر جیمی و سرسی ) باشه .
اگه اشتباه نکنم پیشگوئه گفته بود برادر کوچیکتر خودش که شامل تیریون و جیمی ( که چند دقیقه کوچیک تره ) میشه . از اونجا که تیریون به سرسی نزدیک نیست و اونقد هم از سرسی بدش نمیاد من حاضرم شرط ببندم جیمی میکشه سرسی رو ، از نگاهش توی آخر فیلم معلوم بود . (خودمونیما پیشگوئه همه چی رو اسپویل کرده بود )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (07-18-2016)
احتمالا توسط برادرش کشته میشه
دوستان یک مقایسه ای میخوام انجام بدم لطفا کمک کنید:
1. کمترین قیمت battle pass از یک سایت معتبر
2. همون مورد اول فقط از فروشنده آزاد و به قول معروف کاربر عادی استیم
البته هر آیتم دیگه هم بود فرق نمیکنه. صرفا آیتم بالا رو به خاطر محبوبیت و رند بودن قیمتش مثال زدم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (07-18-2016)
محمد جان من استیم نیستم، فعلا" فقط Battle.net دارم ولی اگه کاری هست که بدون دسترسی به استیم بشه انجام داد به من بگو، من هستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (07-19-2016)
لطف داری. فعلا همین دنبال قیمتا هستم. خودم یکسری سرچ کردم اما با خیلی از سایتها آشنا نیستم و کسی هم نمیشناسم آزاد بفروشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (07-19-2016)
دیروز شبکه HBO تایید کرد که سریال GOT فصل 7 فقط 7 قسمت داره
این فصل با تاخیر در تابستان سال 96 پخش میشه !
حالا که GOT نیست بهتر برید به سمت سریال The Night Of که از همون شبکه HBO پخش میشه ، فقط 2 قسمت ازش تا حالا پخش شده و هر هفت روز یک قسمت بیرون میاد ، پیمان معادی هم توش بازی کرده
سریال واقعا خوش ساخت و قشنگه نمرش تا این جا 9.1 بوده (IMDB)
حتما دانلود کنید و لذت ببرید.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©