دوستان قبول باشه نماز و روزه هاتون انشاالله
دوستان قبول باشه نماز و روزه هاتون انشاالله
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
''iMM (06-07-2016),Ecsprt (06-07-2016),Mahdi-Void (06-09-2016),Milad._.R (06-07-2016),Mr.Dr (06-07-2016)
اوکی ! مزه بازی به دورهم بودنشه ! خخخThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فردا صبح هستم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه بودی ادد کن ...
347150677
آقایون عبادت قبول،انشاالله مورد قبول خداوند واقع بشه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Dav1d (06-08-2016),Mahdi-Void (06-09-2016)
اتفاقا ۲ روز پیش یکی از بچه ها تو سفره خونه نگرانیش همین بود :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میگفت از الان باید خودمو آماده کنم واسه خودمونو و مامان بزرگمو خالم اینا هر روز نون بگیرم خخخ ماشینم فروخته یک ویو گرفته پدرش در میاد نون ببره بیاره رو موتور
ما که خدارو شکر رستوران هست. با نونوایی طرف حسابیم خودشون میارن...هرچند من از بچگی هم همیشه موقع نون گرفتن که میشدغیب میشدم
محمد FCB ، با twitch نگاه میکنی حجم زیاد مصرف میکنه ؟
Mr.Dr (06-08-2016)
هم سیم کارت هم adsl ؟
جون بالاخره میتونیم مثل آدم بازی کنیم . نگفت کی این تغییر کی رخ میده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©