این قضیه مال یه سال پیشه کجایی تو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این قضیه مال یه سال پیشه کجایی تو؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
خب من از کنسول های این نسل زیاد اطلاعی ندارم تازه متوجه شدم مال 8 -9 ماه پیشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کسی هست بریم گیم؟
تا آخر فصل 7 اومده ( حدودا 1 ماه پیش تموم شد فصل 7 ) ولی هنوز ادامه داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تغییر دلیل برا این نیست که اینجا اسپم کده بشه !
قوانین به شکل قبل هست ، در صورت ارسال پست های بی محتوا یا پشت سر هم و... برخورد میشه.
باشد که رستگار شویم ...
با تشکر
A_W_Z_2 (06-12-2016),Dav1d (06-12-2016),FCB (06-12-2016),Soul Keeper (06-12-2016),[DR.[mmL (06-12-2016)
این کارو باید خیلی وقت پیش میکردی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فکر میکردم نمیشه
دوستان یه سوال،من امروز یه جا رفتم گفت تافل برگزار میکنیم توی 25جلسه هزینه =900 هزار تومن + آزمون تافل و مدرک!
یه جا دیگه رفتم گفت توی 100 جلسه تافل = 1میلیون تومن.
شما کدومش رو پیشنهاد میدید؟ 25 جلسه توی چه مدت زمانی هست ؟ و 100 تا توی چه مدت؟مرسی.هزینه هارو درست گفتن؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
قيمت ازمون تافل خودش بالا ٨٠٠ تومن هست اصلا مگه امكان داره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
نمیدونم والا گیج شدم اینقد سری توضیح میداد... خلاصه یه چیزی گفت 25 جلسه 900 تومن فک کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا شما هدفت از ازمون چيه؟چون اين ها تاريخ انقضا دارن و هر كشوري نمره ي خاصي ميخواد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©