چجوری 74 کیلو تپلی ؟؟؟؟ من 70 کیلو ام اضافه وزن ندارم هیکلم بد نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چجوری 74 کیلو تپلی ؟؟؟؟ من 70 کیلو ام اضافه وزن ندارم هیکلم بد نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (06-10-2016)
فحش نده،آتر که تپل نیست یکمی خپل مپله اگه میگه نیست باید بیاد ثابت کنه روی برگه بنویسه کنار عکسش! و نوشته باشه for u apdentist.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dr.mml شما سریال خارجی خنده دار ( جدید باشه چه بهتر) سراغ نداری؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اگه شنا اینقدر خاصیت داره زودتر میرفتم :imtwitchingplz:
Apdentist Apdentist @
1% فکر نکن عکس بگذارم ، کور خوندی نمیتونی من وسوسه کنی :smile34:
سریال طنز هم The Big Bang Theory رو پیشنهاد میدم بهترین سریال طنز خارجی بوده که دیدم.
ویرایش توسط ATER : 06-10-2016 در ساعت 03:25 PM
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یه خبر بسیار خوش برای طرفداران prison break من جمله خودم.
فصل 5 این سریال داره ساخته میشه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بر اساس شواهد موجود! ( همون موقع که من گفتم coz im fast تو فک کردی میگم من چاقم! و تشکر کردی) تو تشکر کردی چون خودت چاقی و خواستی ابراز هم دردی کنی) و قرار ندادن عکس از خودش،آتر فردی خپل! توپل!کم تحرک نامیده میشود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin_AssAssin (06-10-2016),dark druid (06-10-2016)
Ater شاید چیزی بگم که تعجب کنی ، اما برات تشویقه . من جایی که زندگی میکنم شنا بلد نبود یه جورایی خیلی مسخرست اینجا دخترا هم شنا بلدن همشون . بعد من تا ۲۵ سالگی هرچی دوستان و خانواده سعی کردن که یادم بدن نتونستن ( داداشم شناگر حرفه ای از ۵ سالگی ) تا اینکه این مشکل کلیه برام پیش اومد و دکتر گفت همه ورزشها برات خطرناکه به جز شنا ! منم با دوستان تو همین زمستون میرفتیم استخر بازم سعی کردن یادم بدن اما نتونستن حتی مربی ها ! منم خجالت می کشیدم با این سن ، تا یه بعد از ظهر رفتم یوتیوب و با دو تا کلیپ ، شبش از اینقدر سرعتی شنا کردم که سرم خورد به دیواره استخر ! چون خودمم باورم نشد منی که یه متر نمیتونستم شنا کنم این همه ادم نتونستن یاد بدن ، اینقدر هیجان داشتم که متوجه طول ۴۰ متری استخر نشدم ! الان بین دوستام یکی از اصولی ترین شناگرام . فقط با ۲ تا کلیپ خارجی و یک شب ، شنا سریع ترین چربی سوزی رو هم داره
Amin_AssAssin (06-10-2016),ATER (06-10-2016),Viper (06-10-2016)
روزی چن هفته باید استخر رفت تا بتونه بدن رو ماهیچه ای کنه
باید مثل بقیه ورزش ها حرفه ای کار کنی دیگه ، برا تفریح نباشه . برو شناگرا رو نگاه کن از بدنسازها بدن زیباتری دارن کاملا هم طبیعی هستن
سريالي كه تموم شده رو نبايد دوباره باز ميكردن براي سود اوريش.من تريلر شو ديدم ، اصلا هيجان نداشت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در كل فكر نكنم عين فصل هاي قبل بشه.
Sent from Vallhalla
Amin_AssAssin (06-10-2016),Ecsprt (06-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©