اول GoT بعد True detective اخرم rick and morty . بقیه ارزش دیدن نداره به نظرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی مشکل پینگ نداره تو دوتا2؟ پینگم 270 eu west در صورتی که بقیه بازی ها بیشتره 150 نمیشه پینگ
غروب امروز منتظر Surprise باشید
پنهان کننده: .
amin00988 (07-31-2016),Apdentist (07-31-2016),Hossein.IR (07-31-2016),Milad._.R (07-31-2016),Viper (07-31-2016)
اول گات بعد فارگو بعد ترو دتکتیو بعد وایکینگ بعد ریک و مودتی
.این رنکینگ تیم های دوتا هم مسخره هستا
تیم wing یه تورنمنت برد اومد ششم هفتم یه دفعه.خیلی ابکیه
کجای دوتا باف میزنه ایتم رو مین چنو آوردی؟؟
ویرایش توسط bayani : 07-31-2016 در ساعت 07:25 AM
احسنت،واقعا خسته نباشید دمتون گرم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
حاجی دنیای سریالو بردی زیر سوالThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با بقیه کاری ندارم
اما mad men و fargo ارزش دیدن ندارن؟
خصوصن mad men که من چند سال زندگی کردم با این سریال
حتی vikings و hoc هم تو سبک خودشون از بهترینان
Team Secret
دوستمون راست میگه من مد من توی لیست ندیدم بعد از گات و فارگو و فصل 1 ترو ، مد من خیلی خوش ساختهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان پایه ان یه مسابقات دوستانه بزاریم ؟ میدونم بازیکن نیست و فلان و فولون . 4 تا تیم هم بشیم کافیه . دوستانه بدون جایزه و هیچی
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©