navi is naviThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا هومن جان من فک میکردم تازگی حلال اعلام شده! من خودم توی باشگاه هر کسی رو میدیدم خالکوبی کرده ( توی سن خودم 21) با خودم میگفتم بی صاحابه که پدر - مادرش گذاشتن اینکارو کنه. نگو اصلا ایرادی نداشته...
night wolf کجای شیراز رفته؟ بگو ما هم بریم برای یه دست.
تروخدا ببین توی اروپا چقد ارزون تره... تازه کیفیت اونا کجا و اینجا کجا!
ویرایش توسط Apdentist : 07-26-2016 در ساعت 01:46 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
چون اینجا قانونیه و اونجا غیر قانونیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کی گفته غیر قانونیه؟ وطن فروشه دیوثThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه میخوای بعدا" عکس یکی از بچه هارو واست میفرستم کل هیکلشو خال زده! راست راست تو شهر راه میره.
اون روز دست دادم بهش وحشت کردم! چند میلیون داده بود یک عکس زده بود پشت دست راستش. دست میدادی وحشت میکردی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Hossein.IR (07-27-2016)
خدا به دادتون برسه! چند روز پیش یک خبر میخونم میگفت دمای جنوب غرب کشور نزدیک به دمای دره مرگ هست! دمای یکسری شهر ها بین 45 تا 50 بود!!!
البته زاهدان جنوب شرقه اما صرفا منو یاد این نکته انداخت. ساوه فکر کنم الان 40 42 باشه :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
A_W_Z_2 (07-26-2016)
آدرسه یه تتو شاپ رو بهم بده که تابلو زده تتو میکنیم ( جز آرایشگاه خانوما )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزم تو پیراهن مارک دار بپوشی بهت گیر میدن بعد واقعا فکر میکنی تتو اوکیه؟
خیلی جالبه ، باید پیگیر شد دید دلیل اینکه قانونی شده چیه ؛ قضیه بو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جدا از اینا بعدا اگه وقت کردم یه [DR.[mmL کوچیک بالای دست راستم میزنم xD
از همینجا یادی کنیم از معلم دینی دوم راهنماییم که یه زمانی نصاب ماهواره بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجا خوزستان دمای هوا 51 درجه ( ظهر طرفا 12 یا 1 میشه 56 درجه ) قطعی برق که عادته همه چی هم خوبه هوا هم که تمیزه هیچ مشکلی هم نداریم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©