solo ساپورت بودی
این که شما (کلی میگم نه فقط خودت) درک نمیکنید اینه که ساپورت چقدر مهمه ، بدون برو برگرد ساپورت سخت ترین رول و مهم ترین رول توی بازی هست ، درسته مثل کری خیلی فوکوس نمیخواد برای LH و گیر نیافتادن ولی مولتی تسکین میخوادو باید حواست به همه جا باشه
طرف ساپورت پیک میده تا دقیقه 5 پیش کری هست بعد ول میکنه میره gank ، حالا نمیگه توی اون 5 دقیقه AM جلوی AXE میتونست فارم کنه چون من داشتم AXE رو haras میکردم
میره حالا 1000000000000 بار هم help بده بگو نمیشه جلو AXE هیچ غلتی کرد اصلا گوشش بدهکار نیست ، یا میره یه وارد هم توی لاین نمیگذاره که طرف gank نشه
صبح داشتم با AM بازی میکردم طرف SD پیک داد solo sup هم بود ، انقدر قشنگ بازی کرد که همون اول بازی کامنت کردمش ، نه این که بره حرکت برای TOP 10 بزنه ، زمان مناسب جای مناسب ، توی لاین نمیگذاشت AXE نزدیک من بشه ! همه وارد ها در زمان مناسب مکان مناسب ، تا کسی درگیر میشد سریع TP میکرد نجاتش میداد (کم کم هر کی رو 2-3 بار نجات داد) و...
انصافا هر دفعه کسی توی تیم ساپورت خوب بازی کرده رفتم پروفایلش رو چک کردم دیدم رول اصلیش ساپورت هست و هر 10 تا بازی 8 تاش رو ساپورت رفته.
در کل توی رنک پایین تر از 4.5k ساپورت باز کسی که رول اصلیش ساپورت باشه خیلی همه و 90% برای این که چاره این ندارن و تیم نیاز داره ساپورت پیک میدن ، ولی هر 10 تا گیم میشه یه ساپورت باز خوب دید.
(به نظر من این چهار تا پست انتقال پیدا کنه به تا پیک مربوطه بهتره)