[گفتگوی آزاد] بیا تو بگو الان چه حسی داری... - صفحه 722

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 722 از 1161 نخستنخست ... 222622672712720721722723724732772822 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 7,211 به 7,220 از 11610
  1. Top | #7211

عنوان کاربر
    کاربر فعال
    شماره عضویت
    4129
    از نظر من همه نمیتونن تو هر رولی بازی بلد باشن مثلا دندی میتونه خوب ساپ بازی کنه ؟ نه به خوبی میدش هرکی باید استعدادشو پیدا کنه پی همون بره

2. Top | #7212

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    390
    شاید بعضی ها نتونن استعداد خودشون رو پیدا کنن به همین خاطر باید در چند رول بازی کنن تا استعدادیابی بشن ! اگر تو سایت کسی میبود که استعدادیابی کنه خوب میشد

3. Top | #7213

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    4415
    نقل قول نوشته اصلی توسط samdeloges نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    ساپورتينگ خيلي مهمه شكي درش نيست نمونشو براي يكي از دوستان توي آناليز نوشتم
    كه به خاطر ضعف در وارد گذاري ريكي پا گرفته بود
    كسي كه تاحالا ساپورت نشسته نميتونه در مورد اين رول و حس رواني و ذهني كه فرد در بازي پيدا ميكنه نظر بده
    اگه تيمي در ليت گيم ميبازه بيشتر تقصير كري هاي تيمه
    نبايد از ساپورتي كه كل بازي وارد ميخره و كمپ استك ميكنه انتظار داشته باشيد جلوي كري هاي تيم در ليت گيم دووم بياره و اين كه كسي بلده ساپورت كنه يا نه بستگي به تعداد بازي داره كه ساپورت پيك كرده نه رنك اون شخص
    پ ن:
    من حرفمو گفتم نياز به توضيح نداره ولي كسي با گايد خوندن نميتونه دهم ثانيه رو حساب كنه بلكه باچشم و بر اثر تجربه ميتونه محاسبش كنه يعني اون هيرويي كه الان جلوشه را بارها و بارها پلي داده باشه و بدونه حركت بعديه دشمنش چيه. كسي كه Cm زياد بازي كرده باشه ميدونه چه زماني اين هيرو قويه و چه زماني كم مياره پس ميدونه كه الان ميتونه گنكش كنه يا نه. اوني كه خيلي لژيون جنگل بازي كرده ميدونه لژيون الان داره كودوم كمپو ميزنه و چقدر Hp داره و چه زماني از بازي ميشه گنكش كرد
    كسي كه يورسا بازي كرده و الان ساپورته ميدونه چه زماني بايد رون پايينو وارد بكاره كه وارد هدر نده
    كسي كه تينكر خيلي بازي كرده توي درختاي لين پايين منتظره تا تينكر بيادو اونو گنك كنه بدون اينكه از فارم عقب بيوفته اون ميدونه قدم بعديه تينكر چيه
    كسي كه خيلي فوريون پيك كرده هميشه با خودش تي پي ميبره
    اوني كه خيلي اينوكر پيك كرده الان اينوكر جلوشه ميدونه چه موقع بايد راهشو كج كنه كه سان نخوره
    اوني كه خيلي ساپورت بازي كرده و الان كريه ميدونه كه ديده ميشه يا نه اگه تيم ساپورت نداشت باكمترين خرج بهترين واردينگ و دي واردينگ رو انجام ميده
    بازم بگم؟؟؟
    كسي كه خيلي اودي نشسته ميدونه كي استان بزنه تا وقتي حريف از 2اودي در مياد فرصت بلينكو bkb نداشته باشه
    كسي كه پوج زياد نشسته به راحتي هوك نميشه
    كسي كه همه هيرو هارو بلده ميتونه باروبيك خوب بازي كنه
    اونيكه كري عالي بلد باشه و الان ساپورته ميدونه كري دشمن چه وقت كي كجاست ميدوني چه موقع كورير دشمن كجاست چه موقع آيتم اصلي كري دشمن توي كوريره جونشو ميذاره تا كورير دشمنو بكشه
    كسي كه خيلي ساپورت بازي كرده ميدونه چه موقع ساپورت ها درحال انجام چه كاري هستند و اجازه نميده به هدفشون برسند ميدونه كودوم ساپورت كودوم كري رو خوب ميزنه از كودوم خوب ميخوره
    كسي كه انعطاف پذيري كمي در پيك كردن هيروها داره فقط خودشو گول ميزنه اين فكر ميكنه در بازي پيشرفت كرده ولي پيشرفت كردن در يك بازي يعني احاطه ي كامل بر بازي پيدا كردنه
    كسي ميتونه بگه من دوتا بلدم بازي كنم كه هيروشو رندوم و چشم بسته انتخاب كنه
    اين نظر منه
    یه نصیحت از من به شما با ساپورتری خالص به هیج جا نمیرسین،من خودم همش ساپورتر بازی میکردم الآن تو کار کری زدم(از اول دوتا تا الان یادم میاد اکثر ساپورتر بودم) ،ده تا بازی کالیب با اینکه ساپورت کردم اسیستم بالا بود ،وارد و اینارو هم دقت میکردم .از 10 تا بازی 8 تا رو بردم بعد اینهمه زحمت تو 3 k افتادم اگه میخواین رنکتون بره بالا باید بدجنس باشین کیل استیل کنین ،لست هیت کنین ،حتی دینای هم هیچ اثری تو رنکم نداشت.ما فکر میکردیم تو حد اقلش 4k بیفتیم . بازیام هم باز نرمال اسکیل شد ام ام آر هم از 3 k اومد 1900 . ساپورتری همینه باید اعصاب داشته باشی . الآن فان بازی میکنم اصلا دست به رنکد مچ هم نزدم.لوس هایی رو که اوردم تو رنکد نصفش ناحقی بود .آخر بازی در واقع این ساپورته که باید فحش بده چون به کرری تیم اعتماد کرده(البته با فش دادن مخالفم و تحت هیچ شرایطی سعی میکنم فحش ندم).
    ویرایش توسط Fery : 08-21-2016 در ساعت 01:42 PM

4. کاربر مقابل از Fery عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

iHadLifeB4This (08-21-2016)

5. Top | #7214

عنوان کاربر
    کاربر متخصص
    شماره عضویت
    4442
    توی گیم نت های ما کسی که هیروی ساپورت پیک میکنه تماما ساپورت بازی نمیکنه و ایتم و .... های نقش های دیگه رو هم میاره چون بچه های گیم نت ما جنبه ساپورت شدن رو ندرن بمیرن میگن ساپورتر بده ببرن هم میگن ما خوبیم بهشون هم بگی سر ساپورتر بردی میگن کو ایتم هاش؟؟؟
    کلا تو بازی های حرفه ای بین بازی کنای خوب گیم نتتون ساپورت بازی کنید اونا اهمیت نقش ساپورت رو میدونن متوسطا و نووبا این قضیه رو درک نمیکنن .

6. 3 کاربر مقابل از alia76972 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

A_W_Z_2 (08-21-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-21-2016),samdeloges (08-21-2016)

7. Top | #7215

عنوان کاربر
    کاربر عالی
    شماره عضویت
    770
    نقل قول نوشته اصلی توسط alia76972 نمایش پست ها
    توی گیم نت های ما کسی که هیروی ساپورت پیک میکنه تماما ساپورت بازی نمیکنه و ایتم و .... های نقش های دیگه رو هم میاره چون بچه های گیم نت ما جنبه ساپورت شدن رو ندرن بمیرن میگن ساپورتر بده ببرن هم میگن ما خوبیم بهشون هم بگی سر ساپورتر بردی میگن کو ایتم هاش؟؟؟
    کلا تو بازی های حرفه ای بین بازی کنای خوب گیم نتتون ساپورت بازی کنید اونا اهمیت نقش ساپورت رو میدونن متوسطا و نووبا این قضیه رو درک نمیکنن .
    دقیقا یکی از اصلی ترین دلایلی که بین ایرانی ها ساپورتر کمه همینه
    چون اکثر ما از دوتا1 به دوتا2 امدیم و دوتا1 هم از گیمنت یاد گرفتیم.
    من هم تا دوتا2 نیومده بودم اصلا ارزش ساپورتر رو درک نمیکردم.
    .One Day Someone Gonna End This Reign of Terror

I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
    .But Because I Choose To Have Many

8. Top | #7216

عنوان کاربر
    مدیر کل سایت
    شماره عضویت
    1
    یوزرنیم استیم
    Milad._.R
    یه کشتی گیر ایرانی یه حرف زشتی زده بود
    گفت : --- تو این المپیک

متاسفانه باید با آب طلا اون حرف رو نوشت.

http://www.varzesh3.com/news/1352041...9%DA%A9%D8%B3)

9. Top | #7217

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    4415
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad._.R نمایش پست ها
    یه کشتی گیر ایرانی یه حرف زشتی زده بود
    گفت : --- تو این المپیک

متاسفانه باید با آب طلا اون حرف رو نوشت.

http://www.varzesh3.com/news/1352041...9%DA%A9%D8%B3)
    اکثر ضعف تو ورزش هایی مثل کشتی یا وزنه برداری به خاطر قدرت طلبی یه عده و عدم نفوذ ایرانه اگه ایران یه کشوری مثل روسیه بود جرات نداشتن اف بهش بگن.

10. Top | #7218

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    4415
    نقل قول نوشته اصلی توسط alia76972 نمایش پست ها
    همینه که ساپورت اعصاب میخواد کسی بهت توجه نمیکنه و اکثرا تصور خود برتری دارن .طرف 15 تا فید میده میگه We need wards خوب احمق مگه مجبوری بری تو جنگل دشمن فارم کنی درصورتی که تمام واردارو توی جنگل خودمون کاشتم!

مثلا این بازی دقیقه 10 لیو دادم ریده بودن بعد هی فحش من میدادن . الدنگ اس اف 8 بار تو 8 دقیقه فید میده بعد میاد فحش من میده.وید میره null میبنده.

2545430945
    (البته این دیگه معلومه باید لوس بیارم چون قبلش وین استریکم دراز بوده.)
    خدا شاهده بعد این بازی دیگه ساپورتری رو گذاشتم کنار مشکل من این بود که کل دوتارو تو ساپورتری میدیدم .کرری هم هیچی بلد نیستم.

(لاینم، آیدی جدید ساختم تا اسمورف شه ولی نشد)
    ویرایش توسط Fery : 08-21-2016 در ساعت 05:44 PM

11. Top | #7219

عنوان کاربر
    کاربر ثابت انجمن
    شماره عضویت
    4548
    کلا اگه میخوایند رنک آپ کنید AM + LS
    ...
    با ls میرید فارم و آیتم اول میداس میرید و آیتم بعدی پاور میبندید و بعدش هم آرملت و echo sabre و deso و Cirit !
    AM هم آیتم اول ونگارد بعد بتل فوری بعد هم پاور تریدز و مانتا و ...
    با ونگارد اول بازی هم سرعت فارم بیشتر میشه هم توی فایت ها تاثیر گذار ترید ! و همم دیگه واسه abby نباید خیلی سیو کنید !
    خودم با am + ls هفته ای 500 تا رنک بوست دادم !

12. Top | #7220

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    4264
    نقل قول نوشته اصلی توسط Phant0m نمایش پست ها
    کلا اگه میخوایند رنک آپ کنید AM + LS
    ...
    با ls میرید فارم و آیتم اول میداس میرید و آیتم بعدی پاور میبندید و بعدش هم آرملت و echo sabre و deso و Cirit !
    AM هم آیتم اول ونگارد بعد بتل فوری بعد هم پاور تریدز و مانتا و ...
    با ونگارد اول بازی هم سرعت فارم بیشتر میشه هم توی فایت ها تاثیر گذار ترید ! و همم دیگه واسه abby نباید خیلی سیو کنید !
    خودم با am + ls هفته ای 500 تا رنک بوست دادم !
    در چه رنج رنکی اینقد بوست کردی؟