از نظر من همه نمیتونن تو هر رولی بازی بلد باشن مثلا دندی میتونه خوب ساپ بازی کنه ؟ نه به خوبی میدش هرکی باید استعدادشو پیدا کنه پی همون بره
از نظر من همه نمیتونن تو هر رولی بازی بلد باشن مثلا دندی میتونه خوب ساپ بازی کنه ؟ نه به خوبی میدش هرکی باید استعدادشو پیدا کنه پی همون بره
شاید بعضی ها نتونن استعداد خودشون رو پیدا کنن به همین خاطر باید در چند رول بازی کنن تا استعدادیابی بشن ! اگر تو سایت کسی میبود که استعدادیابی کنه خوب میشد
یه نصیحت از من به شما با ساپورتری خالص به هیج جا نمیرسین،من خودم همش ساپورتر بازی میکردم الآن تو کار کری زدم(از اول دوتا تا الان یادم میاد اکثر ساپورتر بودم) ،ده تا بازی کالیب با اینکه ساپورت کردم اسیستم بالا بود ،وارد و اینارو هم دقت میکردم .از 10 تا بازی 8 تا رو بردم بعد اینهمه زحمت تو 3 k افتادم اگه میخواین رنکتون بره بالا باید بدجنس باشین کیل استیل کنین ،لست هیت کنین ،حتی دینای هم هیچ اثری تو رنکم نداشت.ما فکر میکردیم تو حد اقلش 4k بیفتیم . بازیام هم باز نرمال اسکیل شد ام ام آر هم از 3 k اومد 1900 . ساپورتری همینه باید اعصاب داشته باشی . الآن فان بازی میکنم اصلا دست به رنکد مچ هم نزدم.لوس هایی رو که اوردم تو رنکد نصفش ناحقی بود .آخر بازی در واقع این ساپورته که باید فحش بده چون به کرری تیم اعتماد کرده(البته با فش دادن مخالفم و تحت هیچ شرایطی سعی میکنم فحش ندم).This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 08-21-2016 در ساعت 01:42 PM
iHadLifeB4This (08-21-2016)
توی گیم نت های ما کسی که هیروی ساپورت پیک میکنه تماما ساپورت بازی نمیکنه و ایتم و .... های نقش های دیگه رو هم میاره چون بچه های گیم نت ما جنبه ساپورت شدن رو ندرن بمیرن میگن ساپورتر بده ببرن هم میگن ما خوبیم بهشون هم بگی سر ساپورتر بردی میگن کو ایتم هاش؟؟؟
کلا تو بازی های حرفه ای بین بازی کنای خوب گیم نتتون ساپورت بازی کنید اونا اهمیت نقش ساپورت رو میدونن متوسطا و نووبا این قضیه رو درک نمیکنن .
A_W_Z_2 (08-21-2016),♀♠♥ßKß♥♠♀ (08-21-2016),samdeloges (08-21-2016)
دقیقا یکی از اصلی ترین دلایلی که بین ایرانی ها ساپورتر کمه همینهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون اکثر ما از دوتا1 به دوتا2 امدیم و دوتا1 هم از گیمنت یاد گرفتیم.
من هم تا دوتا2 نیومده بودم اصلا ارزش ساپورتر رو درک نمیکردم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یه کشتی گیر ایرانی یه حرف زشتی زده بود
گفت : --- تو این المپیک
متاسفانه باید با آب طلا اون حرف رو نوشت.
http://www.varzesh3.com/news/1352041...9%DA%A9%D8%B3)
اکثر ضعف تو ورزش هایی مثل کشتی یا وزنه برداری به خاطر قدرت طلبی یه عده و عدم نفوذ ایرانه اگه ایران یه کشوری مثل روسیه بود جرات نداشتن اف بهش بگن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همینه که ساپورت اعصاب میخواد کسی بهت توجه نمیکنه و اکثرا تصور خود برتری دارن .طرف 15 تا فید میده میگه We need wards خوب احمق مگه مجبوری بری تو جنگل دشمن فارم کنی درصورتی که تمام واردارو توی جنگل خودمون کاشتم!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا این بازی دقیقه 10 لیو دادم ریده بودن بعد هی فحش من میدادن . الدنگ اس اف 8 بار تو 8 دقیقه فید میده بعد میاد فحش من میده.وید میره null میبنده.
2545430945
(البته این دیگه معلومه باید لوس بیارم چون قبلش وین استریکم دراز بوده.)
خدا شاهده بعد این بازی دیگه ساپورتری رو گذاشتم کنار مشکل من این بود که کل دوتارو تو ساپورتری میدیدم .کرری هم هیچی بلد نیستم.
(لاینم، آیدی جدید ساختم تا اسمورف شه ولی نشد)
ویرایش توسط Fery : 08-21-2016 در ساعت 05:44 PM
کلا اگه میخوایند رنک آپ کنید AM + LS
...
با ls میرید فارم و آیتم اول میداس میرید و آیتم بعدی پاور میبندید و بعدش هم آرملت و echo sabre و deso و Cirit !
AM هم آیتم اول ونگارد بعد بتل فوری بعد هم پاور تریدز و مانتا و ...
با ونگارد اول بازی هم سرعت فارم بیشتر میشه هم توی فایت ها تاثیر گذار ترید ! و همم دیگه واسه abby نباید خیلی سیو کنید !
خودم با am + ls هفته ای 500 تا رنک بوست دادم !
در چه رنج رنکی اینقد بوست کردی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©