دل ما به یه عید و تعطیلات و یه اینترنت خوش بود که اونم مثل پارسال گل بارونش کردن .........................
Udp پررررررررررررررررررررررر
دل ما به یه عید و تعطیلات و یه اینترنت خوش بود که اونم مثل پارسال گل بارونش کردن .........................
Udp پررررررررررررررررررررررر
اینجا کسی از دیروز تا حالا نتش قطع و وصل میشد ؟
یه سوال دیگه . دوتا 2 داغون شده ؟
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
بله این مشکل رو نت منم داشتم لگ زیاد و ثانیه شماره dc میومد اما dc نمیشد
انصافا دمه مخابرات گرم از وقتی که از اونجا گرفتم هیچ مشکلی پیش نیومده چند تا مشکل قبلی که پیش اومد و همگانی بود رو من با خوبی و خوشی و بدون مشکل رد کردم :d
Because you cant understand something
dose not make it WRONG
منم مشکل تو رو دارم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مشکل udp پارسال برگشته ، نت من هیچ مشکلی نداره و از این بهتر نمیشه ولی udp باعث لگ شدید و ناگهانی فقط در برخی نرم افزار ها و بازی ها و dc میشه ، در صورتی که در همون لحظه پینگ از همون سرور کاملا ثابت هست ...
Mr.Nobody (03-25-2015)
بله دقیقا . جز صبر هم کار دیگه ای نمیشه کرد
منم همین مشکل رو داشتم
کلا این اواخر سرور های استیم خیلی بد شده و حتی وقتی پینگتم 150 هست بدون پکت لاس هم هر از گاهی لگ میشه
دوستان شاید بستگی به سرور هم داشته باشه . پینگ من تو EW 200 هست ولی توی SE ASIA 140 هست . به خاطر همین تو sea بازی میکنم و اصلا مشکل قطعی داخل بازی ندارم .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
یک نت با سرعت خوب نه عالی نه قوی جوری که وسط بازی قطع نشه خدارو شکر تاحالا که من قعطی از مخابرات ندیدم ولی سرعت بسیار ضعیف
نـــابغــه بــزرگــتریــن گــروه رپـــ ـ ـ ـ فـــارسـیـم هـــیـــچــکــسـی بـــعـــدمـــا نــمـــیـــادرودســـتـــ ـ ـ ـ مــ ـ ـ ـ ــا
Mr.Nobody (03-25-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©